2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2020.07.03. péntek
 

"Köszönjük, Magyarország!" - A 100 éves Eötvös Cirkusz Centenárium előadása

 
 
 

Kecskemét volt a kulturális kormányzat ajándék gálaműsorainak legújabb állomása. A csütörtöki eseményen az Eötvös Cirkusz előadását láthatta a közönség, melynek soraiban helyet foglalt Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár és Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is.

A „Köszönjük, Magyarország!” címmel elindított programsorozat célja, hogy a járványidőszak után - a nehézségek ellenére - a művésztársadalom alkotó képviselői bevételi forráshoz jussanak, illetve a veszélyhelyzet elmúltával Magyarország lakosságát kulturális szolgáltatásokkal, programokkal lássa el.

Fekete Péter, kultúráért felelős államtitkár a gálaesten köszönetet mondott minden egészségügyi dolgozónak, tanárnak, takarítónak és mindenkinek, akinek a munkavégzését befolyásolta a vírus. Nem utolsó sorban köszönetet mondott az Eötvös Cirkusznak, hogy otthont adott ennek az estnek.

Az államtitkár elmondta, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős államtitkársága azért indította el azt a programsorozatot, hogy a járvány elmúltával gálaesteknek a tucatjaival országszerte meg tudják köszönni az elmúlt négy hónapot.

- Magyarország győzött. Magyarország legyőzte a vírust, a járvány első szakaszát, és ezt köszönhetjük azoknak, akik megértették, hogy fegyelmet egymásra való figyelmet kell sugároznunk – mondta Fekete Péter.

Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester köszönetet mondott azért, hogy Kecskeméten valósulhatott meg ez a program.

- Kicsit a szerencse és bizonyos szempontból a balszerencse is hozta, hogy így alakultak a dolgok. Az Eötvös Cirkusz éppen Kecskeméten volt, amikor a járványhelyzet miatt nem lehetett az előadásokat megtartani, és itt vészelték át a veszélyes időszakot. Ezért is hozták városunkba ezt az ajándékot. Nekik is köszönöm, hogy ez a ma este megvalósulhatott – mondta az alpolgármester.

A köszöntők után a 100 éves Eötvös Cirkusz Centenárium előadására került sor. A színvonalas gálaest végén a kecskeméti közönség vastapssal jutalmazta a produkciót.

 
 
 
PROGRAMOK