Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Lévai Jánosné

Tanácsnok, FIDESZ-KDNP

Telefon: +36 (20) 662-9155

E-mail: levaine.judit0120@gmail.com

Megjegyzés: 11. egyéni választókerület

1998. óta vagyok önkormányzati képviselő (FIDESZ-KDNP).

Kecskeméten érettségiztem a Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskolában. Mérlegképes könyvelői, gyors- és gépírásból szaktanári, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Főiskola Karán általános iskolai hittanári, majd a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán Budapesten gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó diplomát szereztem.

Több középiskolában tanítottam, hosszú ideig dolgoztam a lakiteleki Népfőiskolán, mint oktatási igazgató. A Faragó Béla gyermekotthon intézményegység-vezetőjeként 2011 évben – 40 év munkaviszony után -  mentem nyugdíjba.  Azóta  főállásban végzem – a polgárok bizalmából – képviselői szolgálatomat.

 

Férjem nyugdíjas.

Két felnőtt gyermekem és három unokám van.

 

2019. október 24-től tanácsnoki feladatokra kaptam megbízást:

A megyei területfejlesztésért, valamint a járáshoz tartozó településekkel, a civil és az egyházi szervezetekkel való kapcsolattartást, a megyei területfejlesztéssel kapcsolatos egyeztetési és koordinációs feladatok ellátását felügyelem, továbbá kapcsolatot tartok a járáshoz tartozó településekkel, a civil szervezetekkel és az egyházakkal.

 

Önkormányzati munkámban  jelenleg az Értékmegőrzési Bizottságban dolgozom (kultúra, idegenforgalom, egyházak, nemzetiségek, határon túli kapcsolatok).

Képviselői munkámat - a jövőben is – a polgárok jelzései, javaslatai alapján kívánom végezni.

A FIDESZ-KDNP tagjaként a keresztény értékrendet „zsinormértéknek” tartom.

Lévai Jánosné