Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – anyagmozgató munkakör betöltésére (2022.11.21)

Kecskemét Megyei Jogú Város Jegyzője

a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I.
törvény alapján pályázatot hirdet

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Költségvetési és Intézményüzemeltetési Osztálya

Gondnoksági Csoportjához

anyagmozgató
munkakör betöltésére.
 
A munkaviszony időtartama:
Határozatlan idejű

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Bács-Kiskun megye, 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.
A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
  • Különféle tárgyak mozgatása, rakodása, polcokra, gépkocsira történő fel- illetve lepakolása szükség esetén létra használatával, csomagolási tevékenység, szállítás előkészítése. Polgármesteri hivatalban, telephelyein és a meghatározott helyszíneken kézi anyagmozgatás.
  • Hóeltakarítás, síkosságmentesítés, egyéb takarítási és kisegítő tevékenység, valamint amivel a gondnoksági csoportvezető megbízza.
  • Hivatal bejáratainak és telephelyének, fontosabb dokumentumok tárolására szolgáló helyiségek őrzése, a hivatalba érkezők be és kiengedése.
  • Az épületgondnok távolléte esetén munkanapokon (reggel és délben) a hivatali mosdók feltöltése kéztörlővel, wc papírral, folyékony szappannal stb.,
  • Gondoskodik heti két alkalommal a szemetes konténerek elhelyezéséről a hivatal épülete mögött. Nemzeti ünnepeken és szükség szerint a zászlók elhelyezéséről, cseréjéről, a hivatal épületében szőnyegek felterítéséről és eltávolításáról, a hivatali gépkocsik külső mosásáról, belső takarításáról, a virágkertek öntözéséről.
  • Figyelemmel kíséri a Polgármesteri Hivatal műszaki állapotát, meghibásodás észlelése esetén feladata a gondnoksági csoportvezető felé a hiba jelzése.         
Pályázati feltételek:
  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Minimum iskolai végzettség: 8 általános
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
  • fényképes önéletrajz, a végzettséget igazoló bizonyítványok másolata, pályázó nyilatkozata a személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulásról.
A munkakör betölthetőségének időpontja:
Az elbírálást követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. 12. 05.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Rácz Sándor, a Gondnoksági Csoport vezetője nyújt, a 76/512-243-as telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
Postai úton, a pályázatnak a Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal címére történő megküldésével (6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a munkakör megnevezését: anyagmozgató.

A pályázat elbírálásának határideje:
2022. 12. 19.

A pályázati kiírás közzétételének helye, ideje:
www.kecskemet.hu –2022. 11. 21.

A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
Jelentkezésével és önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje abból a célból, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni e-papír szolgáltatás (https://epapir.gov.hu felületen) ügyfélkapus azonosítást követően erre vonatkozó kérelem megküldése útján.

2022. november 21.