Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY – környezetvédelmi és közszolgáltatásszervezési ügyintéző munkakör betöltésére (2022.06.13)

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
                       
a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján
pályázatot hirdet
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Mérnöki Iroda Közszolgáltatásszervezési és Környezetvédelmi Osztályára

környezetvédelmi és közszolgáltatásszervezési ügyintéző

munkakör betöltésére.
 
A közszolgálati jogviszony időtartama:
határozott idejű 1 évig tartó közszolgálati jogviszony
 
Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A munkavégzés helye:
Bács-Kiskun megye, 6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Ellátandó feladatok:
Az önkormányzat természetvédelmi, környezetvédelmi és az egyes közszolgáltatások biztosítására irányuló feladatainak végrehajtásával kapcsolatos ügyek intézése.

A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:
A helyi védettségű természetvédelmi értékekkel összefüggő szakmai feladatok ellátása, a jegyző környezetvédelmi hatósági feladatainak ellátása, természetvédelmi és környezetvédelmi tárgyú stratégiai dokumentumok, pályázatok, projektek előkészítésében és végrehajtásában való közreműködés. Az önkormányzat egyes közszolgáltatásaival (hulladékgazdálkodás, tömegközlekedés, kegyeleti közszolgáltatások, távhőszolgáltatás) és a központi címregiszter vezetésével, karbantartásával kapcsolatos feladatainak ellátása.
 
Jogállás, illetmény és juttatások:
A jogállásra, az illetmény megállapítására és a juttatásokra a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény rendelkezései, valamint az Egységes Közszolgálati Szabályzat az irányadók.
                       
Pályázati feltételek:
  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Felsőfokú képesítés, jogi, közszolgálati, gazdaságtudományi, pedagógus, tanár, természettudományi, agrár, műszaki, természetvédelmi szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetgazdálkodási, környezetmérnöki, vízépítőmérnöki, vegyészmérnöki, biomérnöki, környezettudományi, természetvédelmi szakképzettség, és/vagy felsőoktatásban szerzett építész-, építő-, kertészmérnök szakmacsoportba tartozó, gazdaságtudományi, agrár, szociológus, földrajztanár, geográfus szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és környezetvédelmi, vízügyi, település-fejlesztési, vidékfejlesztési, közlekedési felsőfokú szakképesítés,
  • Felhasználói szintű MS Office (irodai alkalmazások),
  • B kategóriás jogosítvány,
  • Vagyonnyilatkozat tételi eljárás lefolytatása,
A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:
  • környezetvédelmi hatósági, vagy környezetvédelmi projektek megvalósítása során szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat
  • közigazgatásban szerzett legalább 1-3 év szakmai tapasztalat
  • közigazgatási alap- vagy szakvizsga
  • B2 (KER) szinten letett angol, vagy német nyelvvizsga
Előnyt jelentő kompetenciák:
  • helyismeret
A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
  • Motivációs levél, fényképes önéletrajz a 87/2019. (IV.23.) Korm. rendelet 1. mellékletében foglalt adattartalommal, iskolai végzettséget igazoló okiratok másolata, 90 napnál nem régebbi hatósági erkölcsi bizonyítvány, nyilatkozat arról, hogy a pályázati anyagában foglalt személyes adatainak a pályázati eljárással összefüggésben szükséges kezeléséhez hozzájárul, nyilatkozat a vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítéséről.
A munkakör betölthetőségének időpontja:
A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető.

A pályázat benyújtásának határideje: 2022. július 4.
A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Dr. Orbán Csaba osztályvezető nyújt, a 76/513-533-as telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:
•    Postai úton, a pályázatnak a Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala címére történő megküldésével (6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 12.011-8/2022., valamint a munkakör megnevezését: környezetvédelmi és közszolgáltatásszervezési ügyintéző.

A pályázat elbírálásának határideje: 2022. július 20.

A pályázati kiírás további közzétételének helye, ideje:
  • www.kecskemet.hu - 2022. június 13.
A munkáltatóval kapcsolatos egyéb lényeges információ:
A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 46.§ (1) bekezdése alapján 6 hónap próbaidő kerül kikötésre. Jelentkezésével és önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezelje abból a célból, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni e-papír szolgáltatás (https://epapir.gov.hu felületen) ügyfélkapus azonosítást követően erre vonatkozó kérelem megküldése útján

2022. június 13.