Ugrás a tartalomra

Séta az egészségért 2020. október 2.

2020. október 2-án került sor a júniusban elmaradt Séta az egészségért programra. Az előző napok hűvös, esős időjárása, valamint a vírusveszély miatt előző nap még csekély érdeklődésre számítottunk. Azonban a jó idő, nyugdíjasaink mozgásigénye, s vágyuk arra, hogy ismerőseikkel találkozhassanak, a vártnál jóval nagyobb tömeget vonzott.  A résztvevők számát nehéz megbecsülni, mert a csoportok elindulása után is szép számmal érkeztek érdeklődők, sőt még akkor is, amikor az előhad már lefelé tartott a dombról.

Sajnos, a program szervezésekor még elvállalt egészségügyi szűrővizsgálatot – érthető ok miatt – a kórház lemondta.

Probojáczné Túri Éva megnyitója után a résztvevők  egyik része Harsányi Ernő vezetésével a nagy, a másik része Éva vezetésével a kis kört tette meg. A séta végén mindkét csapat tagjai a domb tetejéről gyönyörködtek a város panorámájában.

Köszönjük a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, dr. Patay Balázsnak a helyszín biztosítását, valamint a túravezetők és a szervezők munkáját.

Az alábbi linkek segítségével felidézhető a jó hangulat, s bízunk benne, hogy azok is kedvet kapnak a rendszeres sétához, akik eddig nem szánták rá magukat.

 

https://hiros.hu/hirek/nyugdijasok-setaltak-az-egeszsegert

https://keol.hu/kecskemet-bacs/a-pandemia-ellenere-iden-is-megrendeztek-a-nyugdijasok-setajat-a-szabadidokozpontban

https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/az-egeszsegert-setaltak-a-nyugdijasok-kecskemeten-2-3031603/

 

2020. október 13.

Kecskeméti fejlesztések

Kecskeméti fejlesztések

GYERTEK KECSKEMÉTRE!

Kecskemét legfrissebb turisztikai kisfilmje