Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Szemereyné Pataki Klaudia

Polgármester, FIDESZ-KDNP

Telefon: +36 (76) 513-594

E-mail: szemereyne@kecskemet.hu

Facebook: https://www.facebook.com/szemereyne.klaudia

Fax: +36-76/513-551

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Kecskeméten születtem, 1976. március 4-én, itt is nőttem fel. Házasságban élek, két lányom van.  Közgazdász és közgazdász tanár diplomával, valamint német és angol állami nyelvvizsgákkal rendelkezem.

1998 óta veszek részt a politikai életben, a Fidesz tagja vagyok. 2008 és 2014 között Kecskemét alpolgármestere voltam. Egy éven keresztül országgyűlési képviselőként is dolgoztam Kecskemétért.

2014. június 24-én Kecskemét polgármesterévé választottak. 2019. október 13-án ismét nekem szavaztak bizalmat, amit ezúton is köszönök a kecskemétieknek.

A ciklusban a legfontosabb feladatnak a kecskeméti közösségi közlekedés hatékonyabbá tételét, valamint a város úthálózatának fejlesztését tartom. Fontos számomra minden korosztály bevonása a város fejlesztésébe. Támogatom a családi programok színesebbé tételét, a közösségek további épülését, a városrészekben további közösségi házak, közösségi terek kialakítását. Céljaim között szerepel a szabadidős sportlétesítmények fejlesztése, azok kihasználtságának növelése. Egyaránt fontos számomra az értékmegőrzés és az értékteremtés.

Szemereyné Pataki Klaudia