Ugrás a tartalomra
Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Akadálymentesítési nyilatkozat

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata elkötelezett amellett, hogy honlapját a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint akadálymentessé tegye.
Ezen akadálymentesítési nyilatkozat Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata hivatalos honlapjára, a https://kecskemet.hu honlapra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz
 
Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

A nyilatkozatot legutóbb 2022. december 21-én vizsgáltuk felül.
E nyilatkozat a szervezetünk által végzett önértékelés alapján készült.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az akadálymentesítéssel kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket az informatika@kecskemet.hu e-mail címre lehet elküldeni.
Az akadálymentesítésért és a kérések feldolgozásért felelős: Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Jegyzői Titkárság (tel: 76/ 512-275)

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.
Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.
Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.
Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070
E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu
Web: https://kifu.gov.hu
 
Ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem kap, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől, akkor bejelentése alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez.
Jelen akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta

(Dr. Sztachó-Pekáry István alpolgármester)

 

2022. december 21.