Bodrozsán Alexandra

Képviselő, SZÖVETSÉG A HÍRÖS VÁROSÉRT

E-mail: bodrozsan.alexandra@momentum.hu

Megjegyzés: 01. egyéni választókerület

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon:

E-mail: bodrozsan.alexandra@momentum.hu

Bodrozsán Alexandra vagyok, 1988-ban születtem Orosházán. Születésem óta Kecskeméten élek. A kecskeméti Katona József Gimnáziumban érettségiztem humán tagozaton, majd diplomámat a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán szereztem meg. Nemzetközi és hazai vállalatok ügyfélkapcsolati szektoraiban, majd saját turisztikai, rendezvényszervező vállalkozásom beindításán dolgoztam.

A helyi ügyek érdekképviselete és hátrányos helyzetű társaim segítése érdekében a European Rural Youth Forum (Európai Vidéki Fiatalok Fóruma) magyarországi küldöttje voltam. 2015-ben részt vettem a világ legrangosabb tereprally viadalán, a Dakar rally-n, amely keretén belül a magyar csapat szponzorációjával és sikeres szereplésünk előkészítésével foglalkoztam.

2017 óta a Momentum Mozgalom tagja vagyok, a kecskeméti helyi szervezet alapítója és elnöke. 2019 októberében a kecskeméti 1. sz. választókerület képviselőjévé választottak. Az önkormányzati és közigazgatási tapasztalataim elmélyítése érdekében Déri Tibor újpesti polgármester munkáját segítem.

.

Vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozat 2020 január
Vagyon-, jövedelem- és gazdasági érdekeltségi nyilatkozat 2021 január

Kecskeméti fejlesztések

Kecskeméti fejlesztések

GYERTEK KECSKEMÉTRE!

Kecskemét legfrissebb turisztikai kisfilmje