Keresés

Hozzájárulok hogy az adataimat hírlevél küldés céljából felhasználják. Elfogadom az adatkezelés tájékoztatót!

Lévai Jánosné

Tanácsnok, FIDESZ-KDNP

Telefon: +36 (20) 662-9155

E-mail: levaine.judit0120@gmail.com

Megjegyzés: 11. egyéni választókerület

EGYÉNI VÁLASZTÓKERÜLETEKBEN MEGVÁLASZTOTT KÉPVISELŐ

11. egyéni választókerület

Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Férjnél vagyok, két felnőtt gyermekem és három unokám van. Szaktanári, hittanári, gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadói diplomával rendelkezem.

Több középiskolában tanítottam, hosszú ideig dolgoztam a lakiteleki népfőiskolán, mint oktatási igazgató. A Faragó Béla gyermekotthon intézményegység-vezetőjeként 2011-ben – 40 év munkaviszony után - mentem nyugdíjba.  Azóta főállásban végzem – a polgárok bizalmából – a képviselői szolgálatot. 1998 óta vagyok önkormányzati képviselő (FIDESZ-KDNP). Jelenleg az Értékmegőrzési Bizottságban dolgozom (kultúra, idegenforgalom, egyházak, nemzetiségek, határon túli kapcsolatok).

Képviselői munkámat - a jövőben is – a polgárok jelzései, javaslatai alapján kívánom végezni. A FIDESZ-KDNP tagjaként a keresztény értékrendet „zsinórmértéknek” tartom.

2019. október 24-től tanácsnoki feladatokra kaptam megbízást.

Szakterületeim:

  • A megyei területfejlesztésért, valamint a járáshoz tartozó településekkel, a civil és az egyházi szervezetekkel való kapcsolattartást, a megyei területfejlesztéssel kapcsolatos egyeztetési és koordinációs feladatok ellátását felügyelem, továbbá kapcsolatot tartok a járáshoz tartozó településekkel, a civil szervezetekkel és az egyházakkal.
 

 

Lévai Jánosné