2019-11-28 11:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-17 08:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-10-13 15:16:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-09 14:58:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
December
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Önkormányzat
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
IVS akcióterületi tervek, projektek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Rákóczi út - Vasútkert revitalizációja elő-akcióterületi terve

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a városra vonatkozóan Integrált Városfejlesztési Stratégiát dolgozott ki, amely a korábbi, településre vonatkozó dokumentumok tartalmát integráló, magánforrásokat is bevonni szándékozó, partnerségen alapuló dokumentum a településfejlesztési koncepcióval és az egységes településrendezési tervvel összhangban. Ehhez kapcsolódik jelen előzetes akcióterületi terv, amely a helyi partnerségre épülően, a város belvárosi területére vonatkozóan a minőségi, élhet város kialakítása, a társadalmi közösségi összetartás, helyi identitástudat erősítése, valamint a helyi gazdaság élénkítése érdekében integrált rehabilitációs akciókat tartalmaz, amelyek figyelembe veszik a természeti és épített környezeti értékeket, azok fenntarthatóságát és a társadalmi esélyegyenlőséget. A fejlesztés eredményeként a megszépülő, funkciójában is megerősödő, megújuló városközpontban a környezetszennyezés mértéke csökken a gépjárműforgalom csökkenése következtében, minőségi kereskedelmi, vendéglátóipari és közigazgatási szolgáltatások nyújtására nyílik mód, biztonságosabbá válik a közlekedés, új lehetőségek nyílnak a lakosság kulturális, közösségi életben való részvételére és kikapcsolódására. A helyi partnerség kialakításával nő a helyi együttműködési készség, mindeközben új munkahelyek jönnek létre, meglévő munkahelyek minősége javul jelentősen, valamint a megvalósuló önkormányzati fejlesztések magán beruházásokat is vonzanak a területre.

Jelen előzetes akcióterületi terv tartalmazza Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának, valamint konzorciumi partnereinek, a KIK-FOR Kft-nek, a Piac és Vásárigazgatóságnak, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságnak 2008 és 2010 között megvalósítani kívánt városrehabilitációs projektjének részletes ismertetését a rendelkezésre álló adatok alapján, valamint az Önkormányzat 2010-et követő további fejlesztési elképzeléseit.

A „Rákóczi út – Vasútkert revitalizációja” című jelen pályázat keretében 12 db épület homlokzatának felújítására vagy belső kialakítására, két parkoló kialakítására, a szabadtéri piac befedésére, azon biotermékeket árusító rész kialakítására, a Rákóczi út, végpontjainak és a becsatlakozó utak végpontjainak kialakítására, valamint a Vasútkert rehabilitációjára kerülne sor. Mindezeket a projektelemekhez kapcsolódó, egészségtudatosságot erősítő sportrendezvények egészítik ki. A pályázat keretében tervezett beavatkozások mellett a projekt kapcsán megvalósul az önkormányzati saját forrásából megvalósítani kívánt Rákóczi úti lakóingatlan homlokzatfelújítás, a projekt részét képezi a magán forrásból végrehajtott, érintett területeken történő mélyszinti közműcsere, illetve kiváltás, valamint a régi Mozi magán forrásból tervezett, új funkciójának megfelelő külső-belső kialakítása, tetőcseréje.

 
 
PROGRAMOK