2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2011.12.06. kedd
 

Minőségi díjat nyert Kecskemét város honlapja

 
 
 
 

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a 10. alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázaton az "Önkormányzatok és települések" kategóriában az "Állandóság és megújulás - www.kecskemet.hu" pályázattal Minőségi díjat nyert.

 
 
 
 

Az erről szóló oklevelet Varga István alapító és dr. Eszes István, a zsűri elnöke aláírásával a december 2-án Budapesten tartott eredményhirdetésen adták át.

 
 
 
 

Élményt és szolgáltatásokat egyszerre nyújtó, sok információt tartalmazó, egyszerűen kezelhető, hangulatos és korszerű honlapként értékelték városunk önkormányzatának megújult weblapját péntek este Budapesten a Hotel Héliában, ahol kihirdették a 10. alkalommal kiírt „Az Év Honlapja” pályázat eredményét.

 

A pályázatra idén összesen 314 nevezés érkezett. Honlapunk 15-ös mezőnyben versenyzett és az eredményhirdetésen a kategória hat kiemelkedő pályázója között mutatták be.

A díjátadóra is rekord számú regisztráció érkezett. Ünnepélyes köszöntőjében Varga István, az Év Honlapja pályázat alapítója, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, az Internet Marketing Klub elnöke elmondta, hogy az idei versenyen is kiváló volt a mezőny. Aki nem akar lemaradni, annak komolyan kell vennie a digitális marketinget, hangsúlyozta a szakember.

Az Önkormányzatok és települések kategóriában az Év Honlapja díjat Győr önkormányzata nyerte, az Év Honlapja Minőségi díjat Gödöllő és Kecskemét, az Év Honlapja különdíjat Hegykő község önkormányzata kapta.

A zsűritagok a következő szempontokat vették figyelembe az értékelésnél:

Design
Honlap vizuális megjelenése (színvilág, layout, tipográfia, grafika) támogatja-e a megadott célkitűzést, valamint mennyire van összhangban a honlap tartalmával.

Impresszió
A weblap vizuális megjelenése és tartalmának megismerése milyen összbenyomást kelt a látogatóban.

Innovativitás
Milyen újszerű tartalmi, formai és programozástechnikai megoldásokat alkalmaztak a weblap fejlesztői.

Interaktivitás
Milyen formában ad lehetőséget a honlap a látogatóknak / ügyfeleknek a kapcsolattartásra. A honlap tartalma / szolgáltatásai mennyire használják ki a web által nyújtott kétirányú kommunikációs lehetőségeket.

Kategóriának megfelelő tartalom (súlyozott pontszám)
Miután a versenyben különböző kategóriákban lehet nevezni, a tartalmat nem lehet általában értékelni, hanem csak a konkrét kategória jellegzetességeinek megfelelően. A honlap tartalmi része mennyire támogatja a nevezésben megadott marketing célkitűzés megvalósítását az adott kategóriában. A kereskedelmi kategóriában induló honlapok - az üzleti szolgáltatás minősége mellett - mennyire felelnek meg a kötelező jogi előírásoknak.

Navigáció
A látogatók részéről a leggyakoribb panasz a weblapokra, hogy egy idő után elveszítik a tájékozódást, nem tudják hol vannak, hogyan tudnak visszatérni a kezdőoldalra. A zsűri értékelte, hogy a weblap mennyire áttekinthető, milyen segítséget nyújt a weblap egyes részeinek a megismeréséhez.

 
 
 
PROGRAMOK