2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 30 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.01.06. péntek
 

24 órás logisztikai vetélkedőt hirdet a PAE GAMF középiskolásoknak

 

Új szakként indul 2017 szeptemberében a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Karán a logisztikai mérnöki alapszak. A kar 24 órás vetélkedőt hirdet „Egy nap alatt a logisztika körül” címmel, hogy az érdeklődő középiskolások egy jó hangulatú eseményen bepillantást nyerjenek abba, milyen típusú feladatok várhatnak egy logisztikusra és milyen képességekre, készségekre van szükség, hogy jó logisztikussá válhassanak.

A 2017. január 27-én déli 12 órától január 28-án déli 12 óráig zajló vetélkedőn a résztvevők próbára tehetik problémamegoldó képességüket, logikus gondolkodásukat, kipróbálhatják, mennyire eredményesen tudnak csapatban dolgozni és a zsűri számára prezentálni a megoldási javaslatokat. A vetélkedő időtartama alatt látogatást tesznek logisztikai mérnököket is foglalkoztató cégnél és találkozhatnak duális partnercégek képviselőivel is, hogy széles körűen tájékozódhassanak a logisztikai mérnöki munka sajátosságairól.

 
 

A vetélkedőn iskolatípustól függetlenül 11–13. osztályos középiskolások háromfős csapatai vehetnek részt. A csapattagok érkezhetnek különböző iskolákból, évfolyamokról és osztályokból is.

Az első fordulóban a jelentkezéssel egyidejűleg a jelentkezési űrlapon a csapatoknak a GAMF Műszaki és Informatikai Karral és a logisztikusi szakmával kapcsolatos öt kérdést kell röviden megválaszolniuk. Az első fordulóban beküldött válaszok alapján kapnak meghívást a csapatok (a jelentkezők számától függően 6-12 csapat) a 2. fordulóban, amelynek helyszíne a PAE GAMF Műszaki és Informatikai Kara.

A versenyfeladatokat zsűriként a szak oktatásában részt vevő szakemberek és a duális partnercégek képviselői értékelik. A pontozáson kívül a csapatok szóbeli értékelést és hasznos ismereteket is kapnak a zsűri tagjaitól.

A jelentkezés határideje: 2017. január 21. déli 12 óra. További információk és a jelentkezési űrlap elérhető a http://gamf.kefo.hu/egy-nap-alatt-a-logisztika-korul oldalról.

A kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatok 200 000 Ft értékű összdíjazásban, tárgyjutalomban részesülnek. Az első helyezett csapat mindhárom tagja egy tabletet kap.

 
 
 
PROGRAMOK