2018-05-28 21:51:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Június
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.06.06. kedd
 

A Család ellen nincs orvosság és a János vitéz az évad legnépszerűbb előadása, a város kedvence: Kőszegi Ákos

 
 
 
 

Kecskeméti Oscar-gálaként is emlegetik az évadzáráskor évről évre megtartott ünnepélyes és egyben rendkívül szórakoztató műsort a kecskeméti Katona József Színházban. Az Együtt a Művészetért díjai közönségszavazatok alapján tíz kategóriában emelik ki a szezon legjobb alkotásait, alkotóit, alakításait. Közben pedig a legemlékezetesebb jelenetek is életre kelnek, általában sok-sok meglepetés kíséretében.

 

Idén kilencedik alkalommal jelentkezett Kecskeméten a színházi társadalom és a közönség nagy várakozásától kísérten az Együtt a Művészetért Díjátadó Gála. Évről évre jelentős támogatók adják nevüket a kezdeményezéshez, és állítják anyagi erejüket a művészet támogatásának szolgálatába – legtöbbjük visszatérőként.

A kategórianyertesek méltatásai között természetesen a szórakoztató betétek most sem maradhattak el. Igazi kulturális csemegekosárral szolgáltak a szervezők az évad legjobb jeleneteiből és csak ide szánt produkciókból, a Kecskemét City Balett Carmina Burana feldolgozásától a finálé ABBA-egyvelegéig. Az est házigazdái most is a színház két népszerű fiatal művésze, Decsi Edit és Orth Péter voltak.

De a legnagyobb várakozás mégiscsak a közönség által megszavazott győztesek leleplezését kísérte, melyeket most a kihirdetés sorrendjében teszünk közzé.

 
 
 

Elsőként Gyarmati Dóra vehette át a legjobb jelmeztervező díját Kriskó Jánostól, a Kecskeméti Televízió Múzsa című kulturális magazinjának felelős szerkesztőjétől.

 
 
 
 

A legjobb díszlettervezőnek Ambrus Máriát választotta a közönség, díját Kovács Jánostól, a DIEGO Kft. kereskedelmi igazgatójától kapta meg.

 
 
 
 

A női epizodisták legjobbjaként Bognár Gyöngyvér emelkedett ki, elismerését átadta: Horváth Attila, Kecskeméti TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója.

 
 
 
 

A legjobb férfi epizodista díját Zayzon Zsolt vehette át Berta Tibortól, CabTec cégcsoport kecskeméti telephelyének vezetőjétől.

 
 
 
 

A János vitéz nyerte el a legjobb kisszínházi előadás díját, amit Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere nyújtott át.

 
 
 
 

A legjobb táncművésznek Katonka Zoltánt választották, díját Bogdándi Ferenctől, a Kecskeméti Médiacentrum online és közösségi média szerkesztőjétől kapta meg.

 
 
 
 

A legjobb színésznő Hajdú Melinda lett a közönség szavazatai alapján. A kategória támogatója, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. nevében a díjat átadta Seres Sára, az Együtt a Művészetért! díjátadó gála szervezője.

 
 
 
 

A legjobb színésznek járó díjat Szemenyei János vehette át Csorba Jánostól, az Autó Univerzál Kft. műszaki igazgatójától.

 
 
 
 

A közönség a város kedvencévé a 2016/17-es évadban Kőszegi Ákost választotta, díját átadta: Seres Sára, az Együtt a Művészetért! Díjátadó Gála szervezője, a Kecskeméti Médiacentrum marketingvezetője.

 
 
 
 

A legjobb előadás a Család ellen nincs orvosság lett, a díjat dr. Salacz László országgyűlési képviselő adta át.

 
 
 
 

Végül a Latabár Kálmán-díjat adta át Cseke Péter direktor, amelyet ezúttal Decsi Edit érdemelt ki.

 
 
 
 
PROGRAMOK