2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.18. hétfő
 

Több százan ünnepeltek együtt a Kosárlabda Akadémián

 
 
 

A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia karácsonyi ünnepséget rendezett december 17-én, vasárnap, amelyen vendégként részt vett Tóth Cirill, a kerekesszékes férfi kosárlabda-válogatott tagja, a nagycsaládosok egyesülete, a KKC NB I/B osztályú női kosárlabda csapata, valamint a KTE-Duna Aszfalt NB I-es férfi csapata is.

Dr. Salacz László országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket, aki leányaival végig követte az eseményeket, lévén, hogy kisebbik leánya akadémista. Az eseményen részt vett Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, aki a sportot is felügyeli az önkormányzatnál. A Mercedes-Benz Sport Akadémián a lelátót megtöltötték a szülők, így telt ház zajlottak a programok, több száz akadémista részvételével.

A játékos ügyességi versenyek vidám hangulatot varázsoltak a sportcsarnokba, ahol a közös bemelegítést követően az akadémia különböző korosztályos csapatai egymással mérkőztek.

Az első ügyességi verseny győztese komoly ajándékban részesült, mert a világhírű szerb magaslati edzőtáborba, a Jubac Basketball Camp-be nyert egy ingyenes továbbképzést. Óriási érdeklődés kísérte Tóth Cirill kerekesszékes kosaras bemutatóját, aki tagja volt a nyári brnói EB-n szerepelt magyar válogatottnak.

A 3 pontos dobóversenyt, a büntető dobóversenyt és a mez felöltözős ziccerversenyt követően került sor a zsákolóversenyre is, amelyen a KTE Duna Aszfalt kosrasai közül többen elindultak. A szigorú zsűri az első körben egyenlő pontszámmal jutalmazta a KTE kosarasának, Bernard Thompsonnak és Dusan Markovicnak, az Akadémia edzőjének a produkcióját, ezért következett a mindent eldöntő zsákolás. A zsűri végül a Yubac Basketball Camptól Kecskemétre szerződött edző produkcióját értékelte a legmagasabb pontszámmal. A nyertesnek járó díjat Ivkovicné Béres Tímea, az Akadémia igazgatója adta át.

Ezután a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének gyermekei részére szerveztek játékos, ügyességi programot, majd zárásként a szülők és az edzők közös csapata mérkőzött meg a KTE Duna Aszfalt profijaival.

Az ünnepség végén minden Akadémista karácsonyi ajándékként egy melegítőt kapott ajándékba, amelyet az NB I-es csapat játékosai adtak át. Végül Ivkovicné Béres Tímea a nagycsaládosok egyesületének adta át az edzők, az Akadémia dolgozói, valamint a szülők által összegyűjtött karácsonyi ajándékokat.

 
 
 
PROGRAMOK