2018-11-27 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Január
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.12.19. kedd
 

Sikeres évet zárt Lévai Jánosné választókörzete

 
 
 

Kötetlen hangulatú évértékelő összejövetelt tartott kedden délután Lévai Jánosné képviselő a 11. számú egyéni választókörzet tanácsadó testülete tagjainak. A Református Konviktusban rendezett karácsonyi ünnepségen részt vett Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester, a Műkertváros másik képviselője valamint Boros Gábor, a Városüzemeltetési Kft. vezetője is.

A Műkertváros-Rendőrfalu-Kósafalu-Muszáj-Kossuthváros választókörzete tanácsadó testületének évzáró baráti összejövetele már hagyomány, idén is karácsonyi vacsorával kötötték egybe az évértékelőt.

A rendezvény gyertyagyújtással kezdődött. Répássy Györgyre, a testület elhunyt tagjára emlékeztek egy perces néma csenddel. Ezután Lévai Jánosné beszámolt a körzet elmúlt éves beruházásairól, fejlesztéseiről és a jövőre vonatkozó elképzelésekről is. A képviselő asszony az útfelújítások, csatornázások, térfigyelő kamerák telepítése mellett kiemelten fontosnak tartotta a Csokor utcai óvoda felújítását. Összességében nagyon eredményesnek látta a 2017. évet körzete szempontjából. Megköszönte a testület minden tagjának munkáját, és köszöntötte az új tagokat is.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester is, aki gratulált a választókörzet eredményeihez. Hangsúlyozta, nagyon nehéz összefogni egy olyan körzetet, amely öt városrészből áll. Lévai Jánosné azonban elkötelezetten, lelkiismerettel képviseli az itt élők érdekeit - fogalmazott Szeberényi Gyula Tamás. Az alpolgármester beszámolt a város 2018-as költségvetéséről, amelyet a múlt héten fogadott el a közgyűlés a megyei jogú városok közül elsőként, és a jövő kihívásairól is beszélt.

A vacsorán Lévai Jánosné bemutatta a tanácsadó testület számára Boros Gábort, a Városüzemeltetési Kft. ügyvezető igazgatóját, aki sokban segítette a körzetben folyó munkát. Boros Gábor ismertette a cég tevékenységét, elmondta, milyen esetben fordulhatnak hozzájuk segítségért a város lakói.

Ezután kötetlen hangulatú vacsora következett, majd Lévai Jánosné minden vendéget karácsonyi csomaggal ajándékozott meg.

 
 
 
PROGRAMOK