2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.08. csütörtök
 

Színjátékkal, dalokkal búcsúztatták a telet a Margaréta Otthonban

 
 
 

Jókedv, tánc, mulatság. Ez jellemzi a farsangi időszakot. A kecskeméti Margaréta Otthonban csütörtökön tartott rendezvényre pedig különösen igaz volt ez. Az intézmény szép korú lakói színjátékkal, énekes előadásokkal búcsúztatták a telet. És mi más lehetett volna a központi téma, mint a szerelem?

Jó hangulatban telt a délután a Margaréta Otthon idősei számára. A már hagyománnyá vált télbúcsúztató rendezvény idén is jól sikerült. Az intézmény lakói tánccal, énekes produkciókkal, és színjátékkal készültek egymás szórakoztatására.

Az előadásokat hosszú munka előzte meg. A szép korúak öt héten keresztül minden egyes nap két óra hosszát gyakoroltak.

- Elég nehéz volt a felkészülés, mert olyan énekeket is tanultunk, amik nem a 80-90 év közötti embereknek valók, de azért azt is sikerült - mondja Széll Ferencné. - És nagyon-nagyon jó volt, én nagyon jól éreztem magam. Nagyon szeretek itt lenni.

Az idősek otthonának dolgozói egész évben ügyelnek arra, hogy a lakók a lehető legtöbb odafigyelést kapják, és boldogan tölthessék mindennapjaikat. A mai rendezvény célja az volt, hogy egy kicsit kizökkenthessék őket a szürke hétköznapokból, közelebb hozhassák őket egymáshoz.

Nem csak az otthon dolgozóinak fontos az idősebb korosztály támogatása. Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő és Engert Jakabné, önkormányzati képviselő is tiszteletét tette az eseményen. Óriás meglepetés tortával kedveskedtek az egybegyűlteknek.

- Amikor idejövök, mindig vidám, jókedvű, mosolygós emberekkel találkozom. Fontos, hogy segítsük őket, hozzájáruljunk ahhoz, hogy ez a közösség gazdagabb és szebb legyen. Megérdemlik az itt élők a figyelmességet, hiszen egy életet ledolgoztak - mondta Engert Jakabné.

A Margaréta Otthonon kívülre is biztosítanak programokat a szép korúak számára. Dr. Salacz László országgyűlési képviselő a Parlamentbe invitálja rendszeresen az időskorúakat.

A télbúcsúztató ünnepséget tombolasorsolás és éjfélig tartó mulatság zárta.

 
 
 
PROGRAMOK