2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.12. hétfő
 

Hosszú Katinka volt az Univer24 díszvendége

 
 
 

Immáron negyedik alkalommal rendezik az Univer 24 – Az Úszás ünnepe, 24 órás Úszóversenyt a Kecskeméti Fürdőben. Idén is több ezren úsznak együtt az úszó és vízilabda legendákkal.

A rendezvényen Zombor Gábor országgyűlési képviselő köszöntötte a résztvevőket. Beszédében elmondta: nagyon nagy élmény lesz ez mindenkinek, hogy az úszó és vízilabda legendákkal úszhatnak együtt. Majd megköszönte az Univer Product Zrt-nek, hogy egy ilyen világszínvonalú eseményt hoztak létre.

Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója jó versenyzést kívánt a nevezőknek, a lelátón lévő gyerekeket pedig arra biztatta, hogy gyűjtsék be a sportolóktól az aláírásokat, és ha nehéz pillanat éri őket az életben, abból merítsenek erőt. Majd megköszönte a támogatást Szemereyné Pataki Klaudia polgármesternek.

A megnyitó díszvendége az úszó legenda Hosszú Katinka, háromszoros olimpiai bajnok, világ- és Európa bajnok, világcsúcstartó volt. Rajta kívül elfogadta az Univer24 meghívását több vízilabdázó legenda is: Czigány Dóra Európa-bajnok, Hosnyánszky Norbert olimpiai és világbajnok valamint Nagy Viktor világbajnok vízilabdázók is.

Hosszú Katinka elmondta: idén még nem áll készen erre a kihívásra, hogy 24 órán keresztül ússzon, nagyon sok sikert kíván azoknak, akik teljesítik. Mindenkinek sok sikert kíván és köszöni az Univernek, hogy egy ilyen nagyszerű rendezvényt szervezett.

Zárásul Szenes Márton, a Hirös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető nyitotta meg a rendezvényt.

Az úszás ünnepén egy időben és egy medencében hosszútávúszók 24 órán keresztül úsznak az egynapos úszás teljesítménypróbák szabályai szerint.

Ez idő alatt több száz úszó, egymást követően legalább 100-100 métert úszik, lelkesen támogatva a 24 órás hosszútávúszók teljesítményét. Az éjszakai órákban országosan meghirdetett csapat váltóúszás, teljesítménypróba történik. A rendezvény kezdetén magyar vízilabdázó és úszó legendák személyes részvételükkel, 100-200 méteres úszásukkal emelik az esemény fényét.

 
 
 
PROGRAMOK