2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.02.12. hétfő
 

Jól sikerült az I. Családi Farsangi Kavalkád

 
 
 

Jelmezek, palacsinták, sportversenyek. Többek között ezekben a kategóriákban versenghettek egymással a különféle generációk a Családi Farsangi Kavalkádon. A nap vége fele pedig értékes nyereményekkel díjazták a legjobbakat a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémián.

Számos szorgos kéz dolgozott a Családi Farsangi Kavalkád nevezetű rendezvény több helyszínén is. Sokan akár el is felejthették, hogy ez a nap nem csak a szórakozásról, hanem a versengésről is szólt. Jelmezek, palacsinták, ügyességi játékok, társasjáték és családi sportversenyek. Ezekben a kategóriákban mérkőzhettek meg egymással kicsik és nagyok szombaton a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémián.

Finta Zita, a Neumann János Egyetem kancellárja, Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője, Dr. Szeberényi Gyula Tamás, alpolgármester, Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő, Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke és a rendezvény főszervezője, valamint Ladányi-Kovács Zoltán, a Kecskeméti Turizmusfejlesztési és Marketing Kft. ügyvezetője adták át a díjakat a legjobban teljesítő gyermekek és szüleik számára.

Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő beszédében elmondta: minden korosztály számára élvezhető volt a rendezvény, bárki megtalálhatta a számára legkedvezőbb elfoglaltságot. Hozzátette, ez az első alkalommal megrendezett családi farsang egy igazi iránymutató, útmutató esemény volt.

 
 
 
PROGRAMOK