2019-01-25 12:49:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 

 17 °C

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.03.14. szerda
 

Nyomon követhető a Városüzemeltetési Kft. munkája

 

A Kecskeméti Városüzemeltetési Kft. kiemelten fontosnak tartja a lakosság hatékony tájékoztatását a kft. munkavégzésével kapcsolatosan. Ennek érdekében elkészült az az applikáció, amely segítségével könnyen nyomon követhetőek az egyes munkanemek:

 
 

Segítség a QR-kód olvasó letöltéséhez:

Mindhárom mobiltelefon operációs rendszerhez letölthető ingyenes QR-kód olvasó. Windows telefon esetében a „STORE”, iOS esetében az „App Store”, Android esetében a „Play áruház” ikon indítja a letöltő helyet, ahol a kereső ablakba „QR kód” szöveg beírása és a keresés elindítása után lehet választani a különböző programok közül.

Letöltés és telepítés után egy új ikon települ a telefon képernyőjére, ezzel olvasható be a kód. Célszerűen a hátlapi kamerát használjuk. A képernyőn egy keretet fogunk látni, ezen belülre kell a kódot „navigálni”, ezt a telefon előre-hátra illetve oldalra történő mozgatásával érjük el. Ha a kód a kereten belül van, próbáljuk rezgésmentesen tartani a készüléket és várjuk meg, amíg a beolvasás megtörténik (kb. 1 másodperc). Ezt követően a kód tartalmától függő üzenetet olvashatunk, mint pl. meg kívánja-e nyitni a webhelyet, vagy tárolja-e a beolvasott névjegyet, stb.

Esetünkben a QR-kód olvasó azt kérdezi majd, hogy meg kívánja-e nyitni a honlapot. Válassza az igen-t, majd válassza ki, hogy melyik munkanem érdekli, és máris olvashatja a részleteket.

 
 
 
PROGRAMOK