2019-04-01 21:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-03-27 12:38:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-02-25 11:00:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.05.30. szerda
 

Szemereyné Pataki Klaudia tartott előadást a Hírös Szabadegyetemen

 
 
 

Szerda délután tartották a Hírös Szabadegyetem negyedik előadását a Városháza Dísztermében. Az ingyenes eseménysorozat mai rendezvényén Kecskemét fejlődéséről, fejlesztéséről tartott előadást Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Újabb kor kihívásaival, technológiai és társadalmi környezetével kell megküzdenie a hatszázötven éves Kecskemét városának. Ezzel a témával foglalkozott a „Hírös Szabadegyetem” mai előadásában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, mely a „Modernizáció és városfejlesztés a 21. században” címet kapta. A városvezető stábunknak beszámolt arról, melyek a megyeszékhely eddigi fejlődésének legszámottevőbb állomásai.

- A logisztikai fejlődése a városnak, illetve az oktatásban történő folyamatos fejlődés. Ezek azok, amelyek a kulcstémái egy város versenyképességének, hogy hogyan lehet a hatékonyságot, a termelékenységet fokozni. A szakképzett munkaerő, a képzett tudás az, amire szükség van, illetve maga az a környezet, ami a befogadásra alkalmas - mondta a polgármester

A környezet pedig alkalmas, melyre mi sem nagyobb bizonyíték, mint a város eddigi lezárult projektjei. Ilyen többek között a Kecskeméti Fürdő, a Four Points by Sheraton Kecskemét, vagy a Kecskeméti Gyógyintézeti Központ létrejötte. A kulturális élet fejlődésének pedig egyik legjobb példája a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ üzemeltetése. Ugyan az utak állapotával, útépítésekkel kapcsolatban még mindig nem teljes az elégedettség, az előadásból azt is megtudhattuk: az elkövetkezendő 10 évben ezen a területen is nagy lépést tesz Kecskemét. Elindult már például az M8-as építése, mely a jövőben a Dunántúl és az Alföld közötti összekötő kapcsot jelenti majd.

Kecskemét jelenleg is kiemelkedő eredményekkel rendelkezik: a Financial Times szerint a leginkább vállalkozásbarát városok közé tartozik, egész pontosan a kilencedik helyet foglalja el európai szinten.

 
 
 
PROGRAMOK