2019-10-17 08:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
2019-10-13 15:16:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-09 14:58:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-10-03 10:30:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Október
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.03.12. kedd
 

Nőnek lenni jó! : több százan vettek részt a jubileumi konferencián

 
 
 

Ötödik éve rendezik meg Kecskeméten a Nőnek lenni jó! Konferenciát, mely a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara épületéből indult, de mivel mára kinőtte azt, a kilencedik alkalommal már a Katona József Színház látta vendégül az eseményt. A hétfői egész napos konferencián több mint 15 előadó állt a színpadra, s közel egymillió forint értékű adomány gyűlt össze jótékonysági célokra.

Több mint 260 jegy kelt el az idei első Nőnek lenni jó! Konferenciára, melyet kilencedik alkalommal rendeztek meg Csatos Erikáék, az Álomjövő megalkotói – karöltve a Bács-Kiskun Megyei Iparkamarával. A rendezvény minden eddiginél nagyobb szabású volt. Idén az első év mintájára ismét az előadók között láthattuk Szemereyné Pataki Klaudiát, Kecskemét polgármesterét is, aki a város fejlődésén túl a női értékekről, karrierről, nehézségekről is mesélt személyes példáján keresztül. Reggeltől estig több mint 15 előadó beszélt a jelenlét és a női értékek fontosságáról.

– Én azt gondolom, hogy időnként össze kell jönni sok-sok nőnek, és együtt megélni a nőiességünket, akár a hivatás oldaláról, akár a család, akár a közösség oldaláról – mondta a Kecskeméti Televízió kérdésére Engert Jakabné, önkormányzati képviselő.

Csatos Erika műsorvezető-társa idén Szalay Ádám televíziós személyiség volt, aki maga is alaposan érintett a női témákban.

– Én három lányos apuka vagyok, tehát négy nővel élek együtt, ami egy nagyon boldog dolog. Ugyan bizonyos dolgok kimaradtak ebből a gyerekkorból, például a focizás, viszont volt annyi más: sárkányok, megmentés, ilyesmi. Szeretném azt hinni, és azért dolgozni, hogy a gyerekeim egy olyan világban nőhessenek fel, ahol nőnek lenni tényleg nagyon jó – fejtette ki Szalay Ádám.

A kezdetektől hosszú út vezetett az ötödik évig, de a szervezők beszámolójának és a résztvevők számának tanúsága szerint is megéri megszervezni a konferenciát.

– Az elején kisebb keretekben gondolkodtunk, de az volt az álmunk, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pici konferenciatermét egyszer majd megtöltjük. Ugyanis első alkalommal nagyságrendileg 40-45-en voltunk a konferencián – emlékezett vissza Csatos Erika, a Nőnek lenni jó! konferencia főszervezője.

Hétfőn pedig már több mint 260 nő – és néhány férfi – foglalt helyet az immár egész napos konferencián, ahol idén sem feledkeztek meg a jótékonyságról. A Kecskemét Táncegyüttes külföldi útjára a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara biztosított hozzájárulást, az egyik előadó, Semperger-Sommariva Kinga pedig olaszországi utat ajánlott fel egy rászoruló családnak, melyet az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítvány (E-KECSAP) segített kiválasztani.

– Mi arra gondoltunk, hogy az egyik turisztikai klaszterünkkel felajánlunk egy nyaralást egy olyan családnak, akiknek a kiválasztásában kértük Erikáék és az E-KECSAP segítségét – mondta Semperger-Sommariva Kinga, az„Egy kis Itália” blog szerzője.

A segítség és az összefogás pedig nem maradt el, az est végén jelentették be, hogy közel egymillió forint értékű adomány gyűlt össze a különféle jótékony célokra. A kilencedik Nőnek lenni jó! Konferencián tehát rekordot döntött a résztvevők száma, a szervezők pedig azt tervezik, a következő években a színház teljes kapacitását kihasználva elérik a közel ötszáz fős résztvevő számot.

 
 
 
PROGRAMOK