2017-02-17 10:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február
 
 
 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Időjárás
Ma délután
Délnyugat felől kezdetben megnövekszik, majd újra csökken a felhőzet. Ennek megfelelően kora délután északkeleten, a késő délutáni órákban pedig a Dunántúlon lesz kevesebb a felhő, több a napsütés. A jobbára szakadozott felhőtakaró mellett azonban hosszabb-rövidebb ideig szinte mindenhol sütni fog a nap. Csapadék sehol sem valószínű. A gyenge déli, délkeleti szél a Dunántúl északnyugati tájain időnként megélénkül. Kora tavasziasan enyhe idő lesz: a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 8-13 fokot.
Holnap délelőtt
Éjszakára átmenetileg csökken a felhőzet, majd nyugat felől fátyolfelhők érkeznek. A déli, délnyugati szél megélénkül sőt a Dunántúlon helyenként akár erős széllökések is előfordulhatnak. A szeles időnek köszönhetően viszonylag enyhe lesz az éjszaka és hajnalban többnyire 5 és 8 fok között alakul majd a minimum.
Holnap délután
A változón felhős ég mellett néhány órás szűrt napsütés is várható. A déli-délnyugati szél nagy területen megerősödik, főleg a Dunántúl északi területein helyenként viharossá fokozódik. Csapadék nem valószínű. Tovább melegszik az idő, a hőmérséklet csúcsértéke eléri a 14-19 fokot.
Forrás: MetNet
 
 
PROGRAMOK