2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Az Európai Unió támogatásával megvalósult projektek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Jövőnk építőkockái Kecskeméten

 
 

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

RÉSZEKBŐL AZ EGÉSZ

Képzések kiemelt támogatásal Otthonunkban

Az EU támogatási rendszerének fókuszában álló innovációs pályázatok csoportja igen kiterjedt. Kevés intézménynek adatik meg azonban, hogy egy település több területének fejlesztésében is kulcsfontosságú szerepet tölthet be. A 100 milliós összértékű, két tanéves időszakra szóló pályázat elnyerésével a Kecskeméti Ifjúsági Otthon szembesülhetett vele, hogy tevékenysége nem csupán egy eleme a városi közoktatási infrastruktúrának. Szolgáltatásainak széles spektruma a hiányzó kockákat integrálja a fiatalok közösségépítő gyakorlatához.

A „JÖVŐNK ÉPÍTŐKOCKÁI KECSKEMÉTEN" elnevezésű pályázati programunk a Társadalmi Megújulás Operatív Program - Építő közösségek pályázatán elnyert kétéves projektünk továbbfejleszti az intézményben és partnereinknél működő művészi csoportok, alkotóműhelyek, szakkörök és táborok eddigi lehetőségeit. A mintegy 50 elemből álló program számos műfajban - zene, tánc, báb, drámajáték, színjátszás, képzőművészet és kézművesség, tanulási képességek, a vitakultúra, médiaismeret, néphagyományok - ad lehetőséget az iskolán kívüli önképzésre, az élményszerű ismeretszerzésre, a közösségi alkotómunkára gyerekeknek és fiataloknak. Pályázatunk biztosítja, hogy az elkövetkező két esztendőben kiemelt támogatással - többnyire térítésmentesen - vehessenek részt a műfaj iránt érdeklődő tehetséges fiatalok az ajánlatunkban megjelölt programokban. A projekt széleskörű városi összefogással valósul meg: közoktatási, szociális intézmények, szakmai civil szervezetek, szolgáltatók együttműködésével. A megvalósítás időszaka: 2009. október 1 - 2011. június 30.

 
 
PROGRAMOK