2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Tájékoztató
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Tájékoztató a köznevelési intézmények digitális eszközigényéről (21.)

Mák Kornél alpolgármester

2.453-20/2018.

Tisztelt Közgyűlés!

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 26/2018. (IV. 26.) határozatával Radics Tivadar képviselői indítványa alapján úgy döntött, hogy a Köznevelési Munkacsoport (továbbiakban: Munkacsoport) mérje fel a kecskeméti köznevelési intézményekben a digitális eszközökre vonatkozó igényeket. A felmérést követően a Munkacsoport tegyen javaslatot az Esélyteremtési Bizottság, illetve a közgyűlés számára ezek beszerzésének esetleges támogatására.

A Munkacsoport 2018. május 28-i ülésén tűzte napirendre a képviselő úr indítványában foglaltakat. Pászti András, a Munkacsoport vezetője felkérte a Kecskeméti Tankerületi Központ (továbbiakban: KTK) és a Kecskeméti Szakképzési Centrum (továbbiakban: KSZC) képviselőjét, hogy mérjék fel intézményeikben az igényeket. Kérte továbbá, hogy az esetleges pedagógus képzésekre vonatkozóan is tegyenek javaslatot. A KSZC képviselője arról nyilatkozott, hogy a kapacitás felmérését követően tanítás nélküli időszakokra tudnak vállalni képzéseket. A tanácskozáson elhangzott, hogy a meghibásodások javítása nagyon költségigényes.

A KTK és a KSZC eljuttatta a digitális eszközökre vonatkozó igényfelméréseket a Munkacsoport vezetőjének, amelyek az előterjesztés mellékletét képezik. A KSZC a kimutatásában jelezte azt is, hogy az interaktív táblák nagy részét önkormányzati támogatásból szerezték be a tagintézmények.

A Munkacsoport javasolja, hogy a KTK és a KSZC vizsgálja meg, milyen hazai és uniós pályázati források állnak rendelkezésre a jövőben a digitális eszközök beszerzésére.

Kérem a tájékoztatóban foglaltak tudomásulvételét.

Kecskemét, 2018. október 1.

Mák Kornél

alpolgármester

KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
 
 
PROGRAMOK