2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

A Településfejlesztési Koncepció előzetes tájékoztatójának partnerségi egyeztetési folyamata

Kiküldésre került a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 30.§ (1) bekezdésében meghatározott államigazgatási szervezetek, a területileg illetékes főépítész, a szomszédos települési önkormányzatok, továbbá a város partnereinek részére a Településfejlesztési Koncepció előzetes tájékoztatója.

Az egyeztetési eljárás keretében a Településfejlesztési Koncepció előzetes tájékoztatóját Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata 2013. október 24-én postázta a partnerek részére. A dokumentum véleményezésére a nevesített szervezeteknek a 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 30.§ (2) bekezdése alapján, a tájékoztató átvételétől számított 21 nap áll rendelkezésükre. Az államigazgatási szerv válaszában ismerteti a hatáskörébe tartozó kérdésekben a településre vonatkozó jogszabályon alapuló követelményeit és a koncepció tartalmi követelményeivel kapcsolatos elvárásait, a települést érintő ágazati elhatározásokat. Nyilatkozik továbbá arról, hogy az eljárás további szakaszában részt kíván-e venni, valamint teljesíti a Korm. rendelet 9. melléklet szerinti adatszolgáltatási témakörben adatszolgáltatási kötelezettségét és biztosítja a koncepció készítéséhez szükséges adatokat. A környező önkormányzatok tájékoztatást adnak a koncepció készítését befolyásoló terveiről. A további partnerek javaslatokat, észrevételeket tehetnek, illetve véleményt nyilváníthatnak az előzetes tájékoztatóról.

A Településfejlesztési Koncepció előzetes tájékoztatója az ITS aloldal / „Dokumentumok” / „A tervezési folyamat dokumentumai” alkönyvtárban található.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK