2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Lebonyolításra került a Lakossági Ötletvásár

A város napjához kapcsolódóan csütörtök (október 3-án) délután kettő és hat óra között várták a város vezetői, az önkormányzati képviselők és a szakemberek azokat a kecskemétieket, akik javaslataikkal, ötleteikkel szerettek volna hozzájárulni a város fejlesztéséhez.

A megjelenő érdeklődők nem csak a polgármester úrral és az alpolgármesterekkel konzultálhattak, de a hivatal szakembereivel és a tervezőkkel is találkozhattak, s kérdezhették őket a jövőben várható fejlesztésekről és tervezési feladatokról. A rendezvény résztvevői megismerkedhettek a buszdesign ötletpályázat keretében beérkezett pályaművekkel is. A városnak lehetősége van ugyanis meghatározni a városba érkező 25 darab Mercedes-Benz Citaro G BlueTec®-Hybrid autóbusz arculatát. Az első fordulóban a városban működő iskolák tanulói összesen 164 pályamunkát nyújtottak be, amelyek közül a zsűri kiválasztotta a tíz továbbgondolásra javasolt alkotást. Ez utóbbiak alapján a második fordulóban művészeti team-ek kaptak felkérést arra, hogy négy fő koncepció mentén – rajzfilm, kecskeméti várostörténet/kecskeméti épületek, szecessziós művészet, absztrakt művészet – készítsék el pályamunkáikat.

A szervezők gondoskodtak arról is, hogy a lakosság 2013. október 31-ig írásban is eljuttathassa véleményét, ötleteit a tervezőkhöz. Ezt megtehetik a Polgármesteri Hivatal aulájában elhelyezett Ötletláda segítségével, ahová bedobhatják javaslataikat, illetve e-mail-ben (its@kecskemet.hu) is felvehetik a kapcsolatot a tervezőkkel. A lakossági ötletvásár keretében folytatódott az a lakossági kérdőívezés is, amely lehetővé tette a lakossági fejlesztési igények összegyűjtését.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK