2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Lakossági Ötletvásár

Lakossági ötletvásár keretében is várja Kecskemét önkormányzata mindazokat az ötleteket, javaslatokat, amelyek beépülhetnek a város következő éveit meghatározó fejlesztési tervekbe. A dokumentumok elkészítése Kecskemét jövőjét alapozza meg, hiszen a következő uniós költségvetési ciklusban csak olyan célokra szerezhetünk uniós forrást, amelyek szerepelnek a most készülő stratégiai dokumentumokban.

Mint ismeretes, Kecskemét Önkormányzata közel 36 millió forint uniós és hazai támogatást nyert a város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának teljes körű felülvizsgálatára, átdolgozására. A dokumentumok elkészítése alapjaiban határozza meg a város jövőjét, hiszen a következő uniós költségvetési ciklusban csak azokra a célokra lehet forrásokat szerezni, amelyek most beépülnek e stratégiába.

Kecskemét városának vezetése rendkívül fontosnak tartja, hogy a fejlesztési irányok, célok meghatározása a lehető legszélesebb társadalmi együttműködésben történjen, a lakosság minél erőteljesebb bevonásával. Ennek érdekében már most hat munkacsoportban folynak az egyeztetések, a közelmúltban pedig lezajlottak a városrészi fórumok.

A projekthez kapcsolódó következő jelentős esemény a Lakossági Ötletvásár lesz, amelyet az önkormányzat 2013. október 3-án (a Város Napjához kapcsolódóan) rendez meg a Városháza első emeletén lévő 2-es és 3-as termekben. A város vezetői, a választókörzettel rendelkező önkormányzati képviselők és a szakemberek ezen a napon 14-18 óra között várják mindazokat a kecskemétieket, akik javaslataikkal, észrevételeikkel segíteni akarják a stratégiai dokumentumok átdolgozását. A javaslatokat meg lehet majd tenni szóban, de akár írásban is, amelyet az ötletládában lehet elhelyezni. Az ötletvásárt követően egyébként az Ötletláda október végéig lesz elhelyezve a Városháza aulájában. A lakossági javaslatok megtételére szintén lehetőség van az its@kecskemet.hu e-mail címen is. A projektről minden információ elérhető a www.kecskemet.hu/its aloldalon.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK