2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

A munkacsoporti ülések második fordulója

Szeptember harmadik hetétől elindult a munkacsoporti ülések 2. fordulója, melynek legfőbb feladata a Településfejlesztési Koncepció és az Integrált Városfejlesztési Stratégia tervezési alapelveinek rögzítése, a tervezési kereteket meghatározó legfontosabb kérdések tisztázása.

A munkacsoporti ülések második körében Kecskemét fejlődési lehetőségeinek, illetve korlátainak azonosítása, a város jövőképének megfogalmazása, az általános, stratégiai és tematikus célok kialakítása és a fejlesztési irányok meghatározása képezi a legfontosabb feladatot. Fontos, hogy a tervezés jelenlegi szakaszában a város, a fejlesztési elképzeléseket és azok területi, szabályozási igényeit áttekintse, s rögzítse a legfőbb tervezési elveket, keretfeltételeket. Ennek ismeretében állítja össze a tervező a Településfejlesztési Koncepcióról szóló előzetes tájékoztatóját, amely részletezi a tervezési kereteket, az uniós, a nemzeti és a megyei szintű fejlesztési dokumentumokhoz történő illeszkedések bemutatását, a város jövőképét, a fejlesztési célokat és irányokat. (Képek, jelenléti ív, emlékeztető)

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK