2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Mentori városlátogatás

A „Kecskemét Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának teljes körű felülvizsgálata, átdolgozása” című projekt részeként 2013. szeptember 19-én az NFÜ Mentora városunkba látogatott.

A városlátogatás célja, a projekt előrehaladásának áttekintése, a partnerségi és kommunikációs terv átbeszélése, a város középtávú fejlesztési elképzeléseinek megismerése, a városi döntéshozókkal, a főépítésszel és a tervezőkkel történő találkozás és szakmai konzultáció. Az NFÜ képviseletében Séra Zsolt és Hollai Krisztina mentorok, valamint a DARFÜ részéről Klein Krisztián látogattak el Kecskemétre. A városlátogatás keretében a szakemberek találkozhattak a város döntéshozóival, főépítészével, a tervezővel, valamint a projekt operatív megvalósítását ellenőrző projektmenedzsment képviselőjével. A mentorok egy kimerítő főépítészi tájékoztató keretében megismerkedhettek a város térszerkezeti jellemzőivel, feszítő problémáival, a város előtt álló kihívásokkal, valamint a tervezett fejlesztésekkel és térbeli elhelyezkedésükkel. Ezt követően egy helyszíni bejárás következett, melynek során a város tervezett fejlesztési területeinek (akcióterületek) bemutatása történt meg a tervezett projektelemekkel, a lehetséges partnerek nevesítésével és a beruházások jelentőségének felvázolásával. A délutáni programban a mentorok találkoztak a város két alpolgármesterével, akik az ellenőrzésük alá tartozó területek fejlesztési elképzeléseiről számoltak be. Ezt követően a tervező tartott egy prezentációt a munka jelen állásáról, s a közeljövőben tervezett feladatokról. A városlátogatás zárásaként pedig szakmai eszmecsere kezdődött a tervezés elveiről, a városokkal szemben megfogalmazott elvárásokról, továbbá a projekt megvalósításával kapcsolatban szerzett eddigi tapasztalatokról, illetve a munka további ütemezéséről. A mentorok felhívták a figyelmet, hogy a város mutassa be funkcionális vonzáskörzetét, s határozza meg azon települési önkormányzatok körét, akikkel szorosabb szakmai kapcsolatot kíván kiépíteni, a közös programok megvalósítása érdekében. Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a program keretében eddig 18 településsel vette fel a kapcsolatot, akiknek képviselőit felkérte a „Várostérségi, vidékfejlesztési és nemzetközi” munkacsoportban történő részvételre, együttműködésre. (Képek, jelenléti ív)

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK