2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Nagy érdeklődés kísérte a Városrészek Fórumát

Az előzetesen regisztrált nagy érdeklődésre tekintettel, két időpontot is (2013. szeptember 2. és 3.) meg kellett határozni, hogy a 13 részönkormányzat képviselőit és az érintett városrészi lakosságot a szervezők be tudják fogadni a Városháza legnagyobb termébe (Díszterem), ahol összesen több mint 150 vettek részt a Városrészek Fóruma két rendezvényén.

A Városrészek Fórumán a nyertes pályázati program rövid bemutatását, valamint az elvégzendő munka ismertetését követően a lakosság és a részönkormányzatok vezetői összefoglalták az egyes városrészek problémáit, megfogalmazták fejlesztési javaslataikat, s elmondták véleményüket a készítendő dokumentumokkal kapcsolatban. A lakosság részéről is több tucat hozzászólás született, melyek kitértek egyes városrészek problémáira, fejlesztési igényeire, különböző programelképzelésekre, illetve javaslatok is születtek a városi fejlesztési irányokkal kapcsolatban.

A kiküldött előzetes tájékoztató, néhány részönkormányzati képviselőt arra sarkalt, hogy részönkormányzati ülés keretében megvitassák az érintett városrészek problémáit, fejlesztési igényeit és lehetőségeit. A Petőfiváros-Felsőszéktó Városrészi Önkormányzat még a tervezőnek külön meghívót is küldött, melyben felkérte a Kecskeméti Városfejlesztő Kft-t, hogy tartson egy rövid tájékoztatót a 2014-2020-as költségvetési időszak terület- és településfejlesztési irányairól, valamint Kecskeméten belül az egyes városrészek fejlesztési lehetőségeiről, feladatairól. A tervező nagy örömmel tett eleget a felkérésnek.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK