2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Elkészült a Partnerségi és Kommunikációs Terv

A „Kecskemét Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának teljes körű felülvizsgálata, átdolgozása” című, DAOP-5.1.1/B-13-2013-0004 azonosító számú projekt részeként elkészült Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának Partnerségi és Kommunikációs Terve.

A tervezési folyamat részeként a pályázat kiírójának kiemelt elvárása volt, hogy az Önkormányzat partnerségi tervben rögzítse a területi stratégiai dokumentumok készítéséhez kötődő széleskörű társadalmi és szakmai egyeztetés folyamatát.

Kecskemét Megyei Jogú Város döntéshozói felismerték, hogy a helyi város- és gazdaságfejlesztési döntések valódi megalapozása nem képzelhető el a térségi és a helyi lakosság, a civil szervezetek, a gazdasági szereplők és a kecskeméti városvezetés közötti érdemi párbeszéd megteremtése nélkül. Megfogalmazták, hogy széles gondolati bázison és konszenzuson alapuló stratégiai tervezésre van szükség ahhoz, hogy az érintettek (a város és környékének szervezetei, vállalkozásai és lakói) elfogadják a jövőbeli fejlesztésekre vonatkozó alapelveket, célokat és programokat, illetve elkötelezettekké váljanak azok végrehajtásában.

Ezeket a gondolatokat figyelembe véve fogalmazta meg az önkormányzat a Településfejlesztési Koncepció és Integrált Településfejlesztési Stratégia felülvizsgálatához nélkülözhetetlen partnerségi egyeztetési folyamat legfontosabb célját: „Kecskemét városának jövőbeli sikeressége, versenyképessége és élhetőségének biztosítása érdekében, a térségi és helyi gazdasági szereplők, szakmai és civil körök aktívan, s a lehető legszélesebb körben vegyenek részt a város jövőbeli elképzeléseinek tervezésében, szakmapolitikai lépéseinek megalapozásában.”

A Partnerségi és Kommunikációs Terv rögzítette a partnerség kialakításának, az érintettek bevonásának jogszabályi hátterét, alapelveit, a helyi közösség bevonásának módjait, a tervezett partnerségi rendezvények bemutatását és azok ütemezését, a javaslatok, vélemények dokumentálásának módját és nyilvántartásuk rendjét, továbbá a partnerek és a lakosság közötti kommunikáció formáit.

A Partnerségi és Kommunikációs Tervet Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata határidőre (2013. július 31.) leadta – a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség városunk számára kijelölt mentorának – véleményezésre.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK