2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

A munkacsoportok elfogadták a Megalapozó Vizsgálat munkaverzióját

Megtartották a munkacsoportok az 5. ülését. Ennek során az összevont munkacsoportok két fontos napirendi pontot tárgyaltak. Az egyik a városi projektlista összeállítása volt, a másik a Megalapozó Vizsgálat munkaváltozatának vitája, véleményezése.

A két összevont munkacsoporti ülésen (2014. január 22-én a Gazdasági-innovációs és műszaki, Környezet- és műemlékvédelmi valamint Várostérségi, vidékfejlesztési és nemzetközi munkacsoport, míg 2014. január 23-án a Stratégiai és koordinációs, Kulturális – civil – esélyegyenlőségi, valamint az Oktatási, egészségügyi, szociális munkacsoport tartotta meg soros ülését) elhangzott, hogy az elmúlt fél év alatt a partnerek által megfogalmazott projektötleteket, programjavaslatokat a tervezők összegyűjtötték és rendszerezték, melyekből kialakításra került egy projektlista. Ezt a listát a munkacsoporti tagok számára elérhetővé tették egy közös tárhelyen, s a tervezők kértek mindenkit, hogy nézzék át a kialakított projektlistát, s a szakterületüknek megfelelően mondjanak véleményt a kialakult projektjavaslatokról, ötletekről. A munkacsoporti megbeszélésen áttekintésre kerültek a megfogalmazott projektek, s meghallgatták a véleményeket. Ezt követően várták a szervezők az új javaslatokat is, illetve megállapodtak a projektötletek leadásának időpontjáról.

A második napirendi pont keretében a tervező bemutatta a Megalapozó Vizsgálat legfontosabb megállapításait, melynek során kérdéseket tehettek fel, véleményt fogalmazhattak meg a munkacsoporti tagok, melyet írásban január végéig kiegészíthetnek.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK