2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Bizottságok előtt Kecskemét Megyei Jogú Város településfejlesztési dokumentumainak és településrendezési eszközeinek felülvizsgálatához készített véleményezési dokumentumok

Kecskemét Megyei Jogú Város településfejlesztési dokumentumainak és településrendezési eszközeinek felülvizsgálatához készített véleményezési dokumentációk elfogadása tárgyában, Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének bizottságai elé kerül a napokban, az a négy szakmai dokumentum (a Megalapozó Vizsgálat, a Településfejlesztési Koncepció, az Integrált Településfejlesztési Stratégia, valamint annak részeként a Kerékpárforgalmi Hálózati Terv), amely az elkövetkezendő években meghatározza a város fejlesztési céljait, területhasználati elveit, prioritásait, valamint a legfontosabb fejlesztési elképzelések, programok és projektek célterületeit.

Az érintett Bizottságok az előterjesztésben megfogalmazottakról, s annak mellékleteiről fognak vitázni. Dönteni kell továbbá arról, hogy a határozat-tervezetben foglaltaknak megfelelően elfogadásra javasolják-e a dokumentumokat, valamint a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 30. § (5) bekezdése szerinti véleményezési eljárás megkezdését támogatják-e.

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK