2020-04-06 15:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Készül az előterjesztés a területi stratégiai dokumentumok „jóváhagyási változatairól”

Előterjesztés készül Kecskemét Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. szeptember 4-ei ülésére, melyen megtárgyalja a – „Kecskemét Megyei Jogú Város Településfejlesztési Koncepciójának és Integrált Településfejlesztési Stratégiájának teljes körű felülvizsgálata, átdolgozása” című, DAOP-5.1.1/B-13-2013-0004 azonosító számú projekt keretében elkészített – Megalapozó Vizsgálat, a Településfejlesztési Koncepció, az Integrált Településfejlesztési Stratégiát és a Kerékpárforgalmi Hálózati Terv „jóváhagyási változatait”, valamint a Partneri vélemények összesítéséről és a beérkezett észrevételekre adott tervezői válaszokat. A jelzett dokumentumok elfogadása esetén, nem csak az elkövetkező évtized városfejlesztési céljai és irányai kerülnek rögzítésre, hanem elindulhat a Megalapozó Vizsgálat megállapításai és a Településfejlesztési Koncepció céljai és területhasználati elvei mentén a Településszerkezeti Terv, valamint a Helyi Építési Szabályzat előkészítése és felülvizsgálata, továbbá az ITS-ben rögzített fejlesztési programok és projektek részletes kidolgozása (Integrált Területi Program, Megvalósíthatósági Tanulmányok).

Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK