2020-03-10 14:55:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-02-28 11:34:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
Március
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Széles társadalmi és médianyilvánosság mellett bemutatták Kecskemét stratégiai fejlesztési dokumentumait

A munkacsoporti ülés, lakossági fórum és sajtónyilvános rendezvény keretében Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester és Öveges László főépítész bemutatták Kecskemét stratégiai fejlesztési dokumentumait. Az alpolgármester asszony köszöntötte az érdeklődőket, s köszönetét fejezte ki a tervező munkában részt vett munkacsoporti tagoknak, szervezeteknek, tervezőknek és a polgármesteri hivatal dolgozóinak. Felhívta a figyelmet a munka összetettségére, s arra a tényre, hogy a stratégiai dokumentumok elkészültével nem dőlhet hátra a város, hiszen zajlik a programozási fázis, melyben az önkormányzatnak még fontos feladatai vannak. A stratégiaalkotási és programozási munka együttese határozhatja meg, hogy milyen sikerrel pályázhat Kecskemét a rendelkezésre álló uniós fejlesztési forrásokra.

 
 
 

A tájékoztatón elhangzott továbbá, hogy a dokumentumok elkészítésére a város 100 százalékos támogatási intenzitás mellett közel 36 millió forint uniós és hazai támogatást kapott. A tervezői feladatokat a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. látta el. A munka egy évet vett igénybe, amely széleskörű egyeztetés mellett ment végbe. A tervezők munkáját 6 munkacsoportban mintegy 120 szakember segítette, s további 20 fő dolgozott a területi stratégiai dokumentumok összeállításán, melyeket a csütörtöki közgyűlés elfogadott. Ezt követően a város főépítésze bemutatta a Megalapozó Vizsgálati Dokumentációt, a Településfejlesztési Koncepciót, az Integrált Településfejlesztési Stratégiát, valamint a Kerékpárforgalmi Hálózati Tervet. Az érdeklődők megismerhették az adott dokumentumok legfőbb megállapításait, céljait, fejlesztési irányait és tervezett programjait. Az előadás anyaga elérhető az ITS aloldaláról.

 
KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
Közreműködő szervezet neve: DARFÜ Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
Közreműködő szervezet elérhetősége: 6726 Szeged, Közép fasor 1-3.
www.darfu.hu 
 
PROGRAMOK