2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Címlap
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Pályázat címe: Csokor utcai óvoda infrastrukturális
fejlesztése
Azonosító szám: TOP-6.2.1-15-KE1-2016-00002
Felhívás témaköre: Gyermekellátási szolgáltatások
fejlesztésének megvalósítása a megyei jogú városokban
A felhívás témaköre: Családbarát, munkába állást segítő
intézmények, közszolgáltatások fejlesztése / TOP-6.2.1-15
Kedvezményezett: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
Támogatási összeg: 114.350.800 Ft
Támogatási mértéke: 100%
Támogatás alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap
A projekt várható záró dátuma: 2017. 11. 30.
Közreműködő szervezet neve: Magyar Államkincstár Bács- Kiskun Megyei Igazgatóság
Közreműködő szervezet elérhetősége:
H- 1054 Budapest, Hold u. 4.
Postacíme: 6001 Kecskemét, Pf. 373.
www.szechenyi2020.hu

Projektleírás
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Csokor utcai óvoda infrastrukturális fejlesztése

A fejlesztés a Kecskemét, Csokor utca 9. alatt valósul meg, amely jelenleg egy 3 csoporttal, tornaszobával és az ezt kiszolgáló helyiségekkel működő óvodaépület.

A Csokor utcai óvoda infrastrukturális fejlesztés a teljes épületet érinti, így a nevelési- gondozási egységek mellett az óvoda működését biztosító egyéb helyiségek - melegítőkonyha, szociális helyiségek - felújítását is. A projekt keretében az épület egy fejlesztőszobával bővül, valamint a fejlesztőszobához és a meglévő, fejlesztendő tornaszobához vezető összekötő zárt közlekedő létesül. A bővítés nem jár kapacitásbővítéssel. A meglévő óvoda épület felújítása és kismértékű átalakítása átfogó építészeti, gépészeti, épületvillamossági felújítást és teljes körű energetikai korszerűsítést tartalmaz. A meglévő tornaszoba felújítása és bővítése a használaton kívüli vizes helyiségek területének felhasználásával kerül megoldásra. Megtörténik a vizesblokkok átalakítása, a gyermek vizesblokkok átalakulnak, melynek során megszűnik a közösen használt mosdó, azok csoportonként kerülnek kialakításra. A felnőtt mosdó-öltöző területe is átalakul, az a kazán területének egy részével bővül. Itt kialakul egy akadálymentes WC, és egy személyzeti WC, öltöző, illetve egy mosó, tároló helyiség is. Az intézmény udvarának és játszóudvarának részleges fejlesztése tartalmazza a használaton kívüli pancsoló medence megszüntetését, helyén kerti pihenőhely kialakítását, valamint sor kerül a zöldterület és játszófelület fejlesztésére. A korszerűsítés érinti a meglévő épület homlokzati felületeinek utólagos hőszigetelését, a homlokzati nyílászárók cseréjét, tetőszerkezetének szigetelését, valamint a fűtési és használati meleg víz rendszerének korszerűsítését.

A projekt részét képezi eszközbeszerzés, mely tartalmaz elhelyezendő bútorokat, berendezési tárgyakat, a meglévő csoportszobák szükséges fejlesztendő eszközöket és játékokat, valamint egyéb az óvoda szakmai-nevelési programjának működéséhez szükséges eszközöket. A projekt akadálymentes parkoló-férőhely létesítését is tartalmazza. A tervezett bővítés, átalakítás során a csoportszobák alapterülete nem változik, így többletparkoló nem kerül kialakításra. Az akadálymentes parkolóhely a meglévő parkolóhelyekből kerül kijelölésre. Az épület projektarányos akadálymentesítése is megtörténik, mely során az épület megközelítését a nyugati oldalon lévő bejáraton át biztosítjuk. A folyosókon új burkolat épül vezetősávokkal, illetve a meglévő nyílászárók küszöbmentes kialakítással kerülnek átalakításra. A meglévő ablakok kibontásra kerülnek, kicserélésre kerül új, kis hő átbocsátási értékű, háromrétegű üvegezéssel ellátott korszerű műanyag ablakokra.

A nevelő és fejlesztő munkának köszönhetően mind több gyermek indulhat egyenlő esélyekkel az iskolákban, majd később a megfelelő érettségnek és kompetenciáknak köszönhetően várhatóan a munka világában is jobban megtalálják a helyüket. Az óvodában kialakítandó új fejlesztő- és tornaszoba kialakítása elősegítheti speciális képesítéssel rendelkező munkavállalók alkalmazását.

 
 
PROGRAMOK