2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Címlap
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Pályázat címe: Csokor utcai óvoda infrastrukturális
fejlesztése
Azonosító szám: TOP-6.2.1-15-KE1-2016-00002
Felhívás témaköre: Gyermekellátási szolgáltatások
fejlesztésének megvalósítása a megyei jogú városokban
A felhívás témaköre: Családbarát, munkába állást segítő
intézmények, közszolgáltatások fejlesztése / TOP-6.2.1-15
Kedvezményezett: Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata
Támogatási összeg: 114.350.800 Ft
Támogatási mértéke: 100%
Támogatás alap: Európai Regionális Fejlesztési Alap
A projekt várható záró dátuma: 2017. 11. 30.
Közreműködő szervezet neve: Magyar Államkincstár Bács- Kiskun Megyei Igazgatóság
Közreműködő szervezet elérhetősége:
H- 1054 Budapest, Hold u. 4.
Postacíme: 6001 Kecskemét, Pf. 373.
www.szechenyi2020.hu

Aktuális
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

Befejeződött a Csokor utcai óvoda infrastrukturális fejlesztése

Befejeződött a TOP-6.2.1-15-KE1-2016-00002 azonosító számú, „Csokor utcai óvoda infrastrukturális ejlesztése” című projekt. Az óvoda a zéchenyi 2020 program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési laptól kapott 114,35 millió forint vissza nem térítendő támogatás egítségével újulhatott meg. A támogatás értéke 100%.

A beruházásnak köszönhetően a Kecskemét, Csokor utca 9. szám alatt található óvodaépület részlegesen átalakult és teljes körűen felújításra került. A fejlesztések átfogó építészeti, gépészeti, épületvillamossági munkálatokat és energetikai korszerűsítést tartalmaztak. A projekt keretében megvalósult az épület homlokzati felületeinek utólagos hőszigetelése, a homlokzati nyílászárók cseréje, a tetőszerkezet szigetelése, az épület projektarányos akadálymentesítése, valamint a fűtési- és használati melegvíz rendszerének korszerűsítése. A meglévő ablakok kibontását követően, új, kis hőátbocsátású, háromrétegű üvegezéssel ellátott korszerű műanyag ablakokat kapott az épület. A felújítási munkálatok, a három csoporttal működő létesítmény nevelési-gondozási egységei mellett az intézmény működését biztosító egyéb helyiségeket is érintették (melegítőkonyha, szociális helyiségek). Az intézmény fejlesztőszobával egészült ki és tornaszobával is bővült. Átalakításra kerültek a gyerekek által használt vizesblokkok; a közös mosdók helyett külön mosdók kerültek kialakításra a csoportok részére. Megújult a felnőtt mosdó-öltöző területe; akadálymentes WC, személyzeti WC, öltöző, mosó és tároló helyiségek létesültek. A már meglévő parkolóhelyekből akadálymentes parkoló-férőhelyet jelöltek ki, biztosították az épület akadálymentes megközelítését, a folyosókra vezetősávokkal ellátott burkolat került, illetve a helyiségek nyílászáróit küszöbmentes kialakításúra cserélték. Az intézmény udvarán kerti pihenőhelyet alakítottak ki és sor került a zöldterület, valamint a játszóterület fejlesztésére is. A projekt részeként eszközbeszerzés is megvalósult; az óvoda új bútorokkal, berendezési tárgyakkal, fejlesztő eszközökkel és játékokkal gazdagodott. A Csokor utcai óvoda infrastrukturális fejlesztése hozzájárul a TOP-6.2.1-15 kódszámú „Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” című felhívásban szereplő fő célok megvalósításához, az óvodai ellátás hozzáférésének javításához, a szolgáltatások minőségének fejlesztéséhez és a kisgyermeket nevelők munkavállalásának támogatásához. A fejlesztőszoba kialakítása elősegítheti a speciális képesítéssel rendelkező munkavállalók alkalmazását is. A projekt terveit a „CSUVÁR” Mérnöki Iroda Kft. készítette, a kivitelezést a FREE LINE Kft. végezte. A projektről bővebben a www.kecskemet.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Pályázatkezelési és Közbeszerzési Osztály
Elérhetőség: 06 76 513 513, palyazat@kecskemet.hu

 
 
PROGRAMOK