2017-10-03 07:29:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November
 
 
 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 


 
ONLINE ügyfélszolgálat:
 
skype azonosító:
ugyfelszolgalat.kmjv

Státusz:
 
msn azonosító:
ugyfelszolgalat@kecskemet.hu

Státusz:
 
Katolikus egyház
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
 

A Parázs Pasztorális Központ programja

ADD MAGAD! – 72 óra kompromisszum nélkül - Több mint hatszázan Bács-Kiskun megyéből!

 
 
 

Bács-Kiskun megye idén sem marad ki a 72 óra kompromisszum nélkül programból. Sőt, nagyon szép számmal veszi ki a részét az országos összlétszámból. Az előző évek 72 órás „fellegvárai” idén sem riadtak vissza az önkéntességtől, így Kecskeméten, Kiskunhalason, Jánoshalmán, Kiskőrösön, Kalocsán, valamint Tiszakécskén több mint háromszáz fő szánja rá a hétvégéjét erre az önkéntes akcióra. Soltvadkerten szintén több mint háromszázan kapcsolódnak be a programba. Pénteken 72 órás önkéntesekké alakulnak át a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola alsós és felsős tanulói.

 

Kecskemét már az ország előtt jár, hiszen városunk X. alkalommal szervezi meg a 72 órát. Ebben a jubileumi évben közel 70 fiatal vesz részt a hétvége önkéntes munkáin és a közösségi eseményeken. Ugyanis szervezőkként fontos számunkra, hogy a jelentkezők ne csupán együtt dolgozzanak, hanem egy hatalmas közösségi élménnyel gazdagodjanak. Hiszen sokan érkeznek különböző iskolákból, akik esetleg még korábban nem is részesültek közösségi élményben. A korábbi évek visszajelzései alapján a fiataloknak nagy igényük van ezekre a plusz programokra, ami által még teljesebb lesz számukra a 72 óra. Idén is sok korábbi részvevőnk jelentkezett ismét, de szerencsére rengeteg új kalandvágyó fiatal is csatlakozott a programhoz.

Igen széles a paletta a munkák terén, amely szociális és könnyebb fizikai feladatokból áll. Kecskeméten az önkéntes munkák péntek délután és szombat délelőtt zajlanak majd. Meglátogatjuk a Máltai Szeretetszolgálatot, a Juhar utcai gyermekotthont, a Humán Rehab intézményt, az Őszirózsa Idősek Otthonát, de segítenek a fiatalok a Megyei Kórház több osztályán, a Wojtyla Házban, az Új Nemzedék Közösségi Tér környékén is. Továbbá „hazai” terepen is dolgozunk, hiszen plébániáink körül is akadnak tennivalók, így a Szentcsalád Plébánia és a Főplébánia sem marad szorgos kezek nélkül.

Ami a közösségi programokat illeti, lesz ismerkedős est, közös étkezések, magyar-svájci meccsnézés, számháború, továbbá a jubileumi alkalomra tekintettel tervezünk flashmobot is. Természetesen a szombat esti zenés bulink sem maradhat el, ahol a szórakozásra is jut idő.

A kecskeméti megnyitó pénteken 14:30-tól lesz a Barátok Templomában, ahova szeretettel várjuk a sajtó képviselőit is!

Bővebb információ: http://www.72ora.hu/

 
 
PROGRAMOK