2019-12-23 15:53:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
2019-12-20 12:03:00 | Bővebben...
 
 
 
 
Február
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2011.06.10. péntek
 

Június 18-án, szombaton: Múzeumok Éjszakája

 

Országos összevetésben is egyedülállóan gazdag kínálattal: több mint negyven helyszínen rendezik meg idén Kecskeméten a Múzeumok Éjszakáját június 18-án, szombaton. Ha nem is minden helyszínt – de ezek közül jó párat bejárhattak a sajtó munkatársai ifj. Bozsó János vezetésével.

 
 
 

Az előzetes bejárás során a kulturális újságírók a Városházától indulva - ahol Mák Kornél, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere; és Lóránt Klára, a Bozsó Gyűjtemény kurátora adott tájékoztatást a Múzeumok éjszakája gazdag programkínálatáról – a direkt az alkalomhoz illeszkedő programok közül kaptak kis ízelítőt.

 
 
 
 

A Városháza csarnokában összesereglett gyermekek nagy örömére mindjárt gólyalábasok – és stílszerűen kecsketáncoltatás várta a kulturális kalandtúrán résztvevőket; majd a Ciróka Bábszínház művészeinek társaságában kezdetét vette a jó kedvű szemle.

 
 
 
 

Amint a városi helyszínek között a közlekedést a jövő szombaton is ötven éves „retro Ikaruszok” vagyis Múzeumi Buszjáratok segítik majd; úgy az előzetes szemle során is egy ilyen – kiváló - állapotú busszal járták be az újságírók a helyszíneket – nem kis feltűnést keltve a kora délutáni belvárosi forgalomban.

 
 
 
 

Így a program keretében a retró busz, a gazdag kínálatból merítve felkereste a Múzeumok éjszakáján is látogatható legjellegzetesebb helyszíneket, látnivalókat: a Nemzetközi Kerámia Stúdiót; a Guinness-rekorder rendszámtábla gyűjteményt; a Magyar Fotográfiai Múzeumot; a Cifrapalotát; végállomásként pedig a Bozsó Gyűjteményt.

 
 
 
 

Az emlékezetes, gazdag tartalmú múzeumi kalandtúrán június 18-án, szombaton bárki részt vehet – életre szóló élménnyel ajándékozva meg ezzel magát és családját.

 
 
 
 

Képek és szöveg: Komlós József JR

 
KAPCSOLÓDÓ DOKUMENTUMOK
 
 
 
PROGRAMOK