2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Kállai Erzsébet
Nyomtatás
2012.02.16. csütörtök
 

Uniós támogatással fejlesztette könyvtári szolgáltatásait a Kecskeméti Főiskola

 

A könyvtári szolgáltatások fejlesztését és az olvasás népszerűsítését célzó uniós projekt zárult le a Kecskeméti Főiskolán, amelyre 28 millió forint támogatást kapott az intézmény. A projekt zárórendezvényén bemutatták a kétéves projekt eredményeit.

 
 
 

Egy sikeres projektet zárhatunk le – hangsúlyozta Némethné Falusi Erzsébet, a Kecskeméti Főiskola Könyvtár és Információs Központjának vezetője –, hiszen valamennyi részterületen látványos eredményeket értünk el. Programunk, amelyben közoktatási partnereinek – a Kecskeméti Műszaki Középiskola és a Kecskeméti Humán Középiskola – is részt vettek, három tevékenységkört foglalt magába.

 

A főiskola információs bázisának szélesítése és az elérhetőségek megkönnyítése érdekében teljes körűen megújult a könyvtár honlapja, amely három nyelven érhető el, és olyan új online könyvtári szolgáltatásokat vezettünk be, mint az RSS, a témafigyelés vagy a hírlevél. Nagy hangsúlyt helyeztünk az oldal fejlesztésénél az interaktivitás megteremtésére, erre példa a "Kérdezze a könyvtárost!” szolgáltatás.

A főiskolások információkeresési ismereteinek bővítése, az adatbázisok használatának megismertetése volt a projekt másik fő eleme. Útmutató kiadványokat jelentettünk meg és népszerű tájékoztató foglalkozásokat tartottunk hallgatóink számára.

Projektünk harmadik elemeként három korosztályban – az óvodásoktól a főiskolásokig – rendhagyó módszereket alkalmazó könyvtár- és olvasásnépszerűsítő programokat szerveztünk a korosztályi sajátosságoknak megfelelően. Tapasztalatainkról módszertani kiadványt jelentettünk meg, amit nemcsak könyvtárosoknak, hanem pedagógusoknak is ajánlunk.

 
 
 
PROGRAMOK