2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Szerző: Komlós József Jr.
Nyomtatás
2012.10.01. hétfő
 

Város Napja Gála

 

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is a város szülötteit, művészeti műhelyeit és iskoláit reprezentatív módon felvonultató Gálaesten emlékezett meg a Város Napjáról. Ez ezen alkalomból megrendezett hagyományos színházi gálaesten került sor vasárnap a városi kitüntetések átadására is.

 
 
 

A Katona József Színházban a színpadon látható vetítővásznon Tóth Sándor régi kecskeméti fotográfiáin keresztül a múlt – és a jelen összevetése jelent meg, majd a két műsorvezető: dr Csabai Lili és Csémy Balázs köszöntötte a jelen lévőket – közöttük a testvérvárosok képviselőit. Az idén tíz esztendős Galántai Trió műsora után dr. Zombor Gábor, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere mondott ünnepi köszöntőt; majd adta át a Kecskemét Polgára Leszek verseny idei győzteseinek: a Vásárhelyi Pál Általános Iskola csapatának (Borics Kíra, Karádi Janka, Kovács Liliána, Pécsi Anna; felkészítő tanár: Terbéné Garajszki Anikó) az első helyért járó díjat.

 
 
 
 

Ugyancsak dr. Zombor Gábor polgármester köszöntötte az est folyamán a díjazottakat: Bahget Iskander fotóművészt, aki a Pro Urbe díjat; a Bács-Kiskun Megyei Építészkamrát és a a kamara elnökét: Borbély Lajost, aki Kada Elek-díjat; Pálfy Gusztáv szobrászművészt, aki a Katona József-díjat; Alföldyné Dobozi Esztert, a Kodály Iskola igazgatóját, aki a Kodály Zoltán-díjat; Varga Mónikát, a Kecskeméti Televízió műsorvezetőjét, aki a Tóth László-díjat; és Balanyi Károly képzőművészt, aki a Bozsó János-díjat kapta meg. A díjazottak nevében Varga Mónika mondott beszédet, és köszönte meg az elismerő kitüntetéseket.

 
 
 
 

Azt est folyamán a közönséget Bata Éva kecskeméti születésű művész, a budapesti Vígszínház vezető színésznője; a Ciróka Bábszínház előadása; Nagy Gergely, a Móricz Zsigmond Általános Iskola tanulója és Bognár Anna, a Mátyás Király Általános Iskola tanulója produkciója; a Kodály Iskola Aurin Leánykarának műsora; és Szirtes Edina Mókus és zenekara – továbbá bejátszások, visszatekintő emlékezések szórakoztatták. Mindennek otthon, a televízió előtt is résztvevői lehettek a kecskemétiek – hiszen idén a gálát a Kecskeméti Televízió is közvetítette.

 
 
 
 

Képek és szöveg: Komlós József JR

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 
PROGRAMOK