2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2014.02.11. kedd
 

Séta a családokért

 

A házasság hete alkalmából vasárnap sétával hívták fel a figyelmet a család társadalmi fontosságára. Az eseményen Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviseletében részt vett Szemereyné Pataki Klaudia alpolgármester, továbbá Engert Jakabné és Lévai Jánosné képviselő is.

 
 
 

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete, a SZÉK Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület és az általa működtetett Parázs Pasztorális Központ, valamint a Széchenyivárosért Egyesület közös szervezésében zajló programhoz bárki csatlakozhatott. A szervezők számára is kellemes meglepetés volt, hogy milyen eljöttek a vasútkertből induló sétára, amely a házasság és a család fontosságára hivatott ráirányítani a városlakók figyelmét. A népes menetet a történelmi egyházak képviseletében Jeney Gábor római katolikus plébános, Varga Nándor református és Kis János evangélikus lelkész áldották meg a főtéren. A résztvevők között voltak kis- és nagycsaládok, fiatal és idősebb házaspárok is.

 
 
 
 

„Nagyon fontos az, hogy a fiatalok megérezzék, hogy a házasság, a család egy olyan érték, olyan kapocs, amely alapvetően meghatározza azt, hogy mennyire tud boldogulni a mindennapokban. Mindig van kihez kötődni és ez összefog” – hangsúlyozta a program egyik szervezője Engert Jakabné, a Nők a nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke.

 
 
 
 

A Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház, a Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete, a Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesület és az általa működtetett Parázs Pasztorális Központ, valamint a Széchenyivárosért Egyesület közös szervezésében zajló program résztvevőit Szemereyné Pataki Klaudia is köszöntötte: „Látva a családpolitikát, ami alakul Magyarországon: a családi adókedvezmény, a gyed extra, mind azt szolgálja, hogy érdemes családban gondolkodni és érdemes együtt, nem egyedül megélni a mindennapokat.” – hangsúlyozta.

 
 
 
 

Kecskeméti TV - kecskemet.hu - fotók: Sipiczki Sándor

 
 
 
 
PROGRAMOK