2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2014.04.07. hétfő
 

Dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László nyerte a választást Kecskeméten

 

"A választók a rám leadott szavazatukkal azt is jelezték, hogy az Orbán-kormány vezetésével Magyarország és benne Kecskemét is jó irányba halad" – mondta az MTI-nek hétfő hajnalban Zombor Gábor, Kecskemét MJV polgármestere, aki Bács-Kiskun megye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselője lesz. A Fidesz országosan és Bács-Kiskun megyében is újra megnyerte a választásokat.

 
 
 

Dr. Zombor Gábor a sikeres szereplést, a nagyarányú támogatást döntően annak tulajdonítja, hogy nem voltak igazak azok a vádak, amelyekkel egy kampányújságban támadták, és amelyek miatt feljelentést is tett. A kecskemétiek az elmúlt nyolc évben azt tapasztalták, hogy a város egy erős fejlődési pályára állt, pozitív jövőképe van.

 
 
 
 

A jövőről szólva kiemelte: a következő négy évben is számíthatnak rá a választók, hiszen továbbra is Kecskeméten fog lakni családjával. "Itt lakunk, itt jár a kislányom iskolába, rengeteg barátom van, rengetegen támogattak, egyértelmű, hogy Kecskemét és a választókerület képviselője leszek az Országgyűlésben" – fogalmazott Zombor Gábor, aki a szavazatok 98,75 százalékos feldolgozottságánál több mint 12 ezer szavazattal vezet a második helyezett előtt.

 
 
 
 

"A Felső-Kiskunság választói egyértelműen jelezték, hogy a Fidesz programját megértették" - mondta dr. Salacz László, akit pár hónappal a választások előtt jelölt a Fidesz Bács-Kiskun megye 1. választókerületében a visszaléptetett Balogh József helyére.

 
 
 
 

"A választókerületem településein többségében jobboldali értékrendű emberek élnek, akikkel a lehetőségekhez képest sokat találkoztam és ismertettem velük a Fidesz elképzeléseit" – mondta, miután kiderült, hogy várhatóan a választókerület képviselője lesz, mivel a szavazatok 98,7 százalékának összesítése után több mint 12 ezer szavazattal vezet a második helyen álló jelölt előtt.

 
 
 
 

Az újdonsült politikus szerint "kemény és sok munkába került", hogy a Felső-Kiskunság hozzá tartozó 12 településén megismerjék, de kiváló segítőivel sikeres kampányt folytattak. Hangsúlyozta: az Országgyűlésben a választókörzet érdekeit a legmesszebbmenőkig képviselni fogja.

 
 
 
 

"A választókerület minden polgára számíthat rám, nagyon sokat fogok a településeken találkozni a jövőben is a választóimmal" – fűzte hozzá dr. Salacz László, aki eddig bizottsági külsős tagként dolgozott Kecskeméten a Fidesz delegáltjaként.

 
 
 
 

MTI - Képek: Komlós József JR

 
 
 
 

.

 
 
 
 

.

 
 
 
 
PROGRAMOK