2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2015.08.07. péntek
 

Most érdemes Kecskeméttel ismerkedni az okostelefonosoknak

 

Kecskemét jelen van a PocketGuide elnevezésű mobilalkalmazásban, mely iPhone-okra és Androidos mobilkészülékekre tölthető le.

 
 

A Kecskemétet népszerűsítő öt túra – mindegyik magyarul, angolul és németül is – már 2014 júliusa óta érhető el. A túrák ismertsége látványosan nő: 2015. július elejéig már 17.690-en töltötték le ingyenesen (online) valamelyik túrát.

A Városi Támogatási Programnak köszönhetően 2015. júliusban és augusztusban mind az öt kecskeméti túra offline változatban is ingyenesen letölthető. Az offline letöltés lehetővé teszi, hogy a túrákat bármikor, internethasználat nélkül is élvezni lehessen.

A hírös városba látogató turisták, üzletemberek az alábbi túraútvonalak közül választhatnak:
• Belvárosi séta – a főtérről induló séta a közel 650 éves város legszebb, leghíresebb épületeit, emlékeit mutatja be, s rajtuk keresztül megismerkedünk a város történelmével.
• Bolygóközi szobortúra – röpke 1 óra alatt eljutunk a Naptól egészen a távoli Plútóig, azaz a túra a város területén 3,3 milliárdszoros kicsinyítésben létrehozott Naprendszer méret- és távolságarányos modelljének bronzszobrait veszi sorra. Az „űrutazás” során a kalandorok nemcsak a bolygókat keresik fel, hanem számos érdekességet is megtudhatnak az egyes égitestekről.
• Kulturális-művészeti séta – a Deák Ferenc térről induló séta a belvárosi és ahhoz közeli gyűjtemények, múzeumok többségét ejti útba, s a látogató rajtuk keresztül megismerkedhet a város gazdag kulturális és muzeális értékeivel, érdekességeivel.
• Kincskereső (Mi marad meg?) – Kincskeresők, kalandra fel! A szórakoztató, játékos túra során 15 helyszínen kell az ott elrejtett feliratokból átlagosan 2-2 betűt felhasználva összeállítani egy 31 betűből álló mondatot, ami egy Kecskeméttel kapcsolatos egyedülálló érdekesség.
• Kincskereső (Ki marad ki?) – Kincskeresők, újabb kalandra fel! A megjelölt 15 helyszínen kell az ott elrejtett feliratokban, emléktáblákon megjelenített keresztneveket megtalálni, s minden esetben egyet kihúzni az előre megadott 16 névből. Az utolsónak megmaradt keresztnév után lehull a lepel a rejtélyes illetőről.

 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 


 
 
 
 
PROGRAMOK