2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusztus
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2017.10.19. csütörtök
 

Lions jótékonysági kulturális est

 

A „Látás hónapja” jegyében az idén 20 éves jubileumát ünneplő Kecskeméti Szent László Lions Club a tavalyi nagy sikerű rendezvény folytatásaként 2017. október 18-án, újból gálaestet szervezett. A rendezvény lebonyolításába a másik két kecskeméti klub az Első Kecskeméti Lions Club és a Szent István Lions Club tagjai is bekapcsolódtak.

Mintegy 500-an vettek részt a Hírös Agóra színháztermében megtartott Jótékonysági Kulturális Estünkön. A közel három órás műsorban vidám, szórakoztató és felemelő, léleksimogató pillanatok váltották egymást. Magyar László lions régióelnök köszöntője után, az első órát a Kecskeméti Városi Fúvószenekar fergeteges programja indította, majd Redenczki Marcsi Stand Up Comedy-s humorista nevettette meg a közönséget. A szünetet követően 22 gyengén látó embertársunknak adtunk át a hétköznapjaikat megkönnyítő eszközöket; magyarul beszélő vérnyomás és vércukor mérőket, hangos órákat, miközben dr. Buzási Gábor a lions kormányzóság vezetőségi tagja beszélt a lions mozgalom céljairól, karitatív tevékenységéről. A második rész első félórájában a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskola és Gimnázium fiatal tehetségei varázsolták el a hallgatóságot. Ők az Első Kecskeméti Lions Club támogatását élvezik. Fellépett: Horváth Csanád, aki Utassy József: Magyarország! című versét adta elő, majd Lei Olivér csodálatos hegedű játékában gyönyörködhettünk, őt Nagy Dániel követte, aki komoly előadóművészi tehetségét megcsillogtatva zongorázott nekünk. A gála egyik csúcspontja a Kodály iskola néptánc tanszakának fergeteges tánca volt. Végül az estet könnyűzenével zártuk Balog Brigi és táncosai következtek, akivel mindnyájan együtt énekeltük a legnépszerűbb magyar slágereket.

A jótékonysági kulturális estünkre meghívást kaptak azon szerveztek gondozottjai és dolgozói – akikkel évek óta szoros kapcsolatot ápolunk:

- a Kecskeméti SOS Gyermekfalu,
- a Kecskeméti Óvoda Általános Iskola Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium, Gyermekotthon és Szociális Intézmény Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Juhar utcai Tagintézménye,
- az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatósága, Értelmi Fogyatékosok Nappali Intézménye,
- a Magyar Vakok és Gyengén látók Bács-Kiskun Megyei Egyesülete,
- a KINCS Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete tagjai,
- a Wojtyla Barátság Központ és
- a Bács-Kiskun Megyei Kórház és Mentőállomás szakdolgozói.

A három klub hagyományteremtő céllal jövőre is tervezi a gálaest megszervezését.

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
PROGRAMOK