2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.07.06. péntek
 

Család-és KarrierPONT nyitotta meg kapuit Kecskeméten

 
 
 

Megnyitotta kapuit Kecskeméten a Család-és KarrierPONT, amely egyszerre segíti majd a családi élet szereplőit és a munkáltatókat. A hivatalos megnyitó ünnepség utáni Fagylalt party-n a város frissen végzett szupernagyijai szórakoztatták a gyerekeket, amíg a szülők a tanácsadókkal beszélgettek.

Fagyi partyval és játszóházzal várták ma délután a családokat a Reile Géza utcán. A Család- és KarrierPONT munkatársai meghívására a gyermekeket Kecskemét frissen végzett szupernagyijai bábműsorral, retro ügyességi játékokkal és kreatív foglalkozásokkal várták. Amíg a legkisebbek szórakoztak, szüleik időpontot is egyeztethettek az újonnan nyílt iroda jogi, pszichológiai és mentálhigiénés szaktanácsadóival.

Hivatalosan ma nyílt meg a kecskeméti Család és karrierpont, amely szolgáltatásaival a nőket és a munkáltatókat segíti majd. Az iroda tanácsadói híd szerepet töltenek majd be a családok és a munka összeegyeztetése érdekében. Az iroda az AIPA Kft és konzorciumi partnere, a Nők a Nemzet Jövöjéért Egyesület Nők a családban és a munkahelyen pályázatának köszönhetően több, mint 173 millió forintos támogatásból működhet. A megnyitón Gaál József alpolgármester mondott köszöntő beszédet.

Engert Jakabné, a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület elnöke és a karrierpont szakmai vezetője mutatta be az újonnan indult pont célkitűzéseit és munkatársait. Kiemelte, hogy folyamatos párbeszédet szeretnének fenntartani a munkáltatókkal, azért hogy mindenki családbarát munkahelyet találhasson. A pont tanácsadói különféle tréningeket szerveznek és ösztönözni fogják a női vállalkozások megalakulását. Szolgáltatásukat pedig meghatározott napokon a Kecskeméti járás összes településére elviszik majd.

 
 
 
PROGRAMOK