2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2018.11.29. csütörtök
 

25. születésnapját ünnepli a KIK-FOR Kft.

 
 
 

Huszonötödik születésnapját ünnepelte ma (csütörtökön) délután a KIK-FOR Ingatlankezelő és Forgalmazó Kft. Az ünnepséget a volt Szigma épületében tartották. A rendezvényen az igazgató röviden bemutatta a cég elmúlt negyed évszázadát, majd műsorral, finom falatokkal és természetesen szülinapi tortával ünnepeltek a KIK-FOR munkatársai.

1993-óta működik Kecskeméten a KIK-FOR Kft. Ebből jeles alkalomból gyűltek ma délután össze a cég dolgozói a volt Szigma épületében. A cég Kecskemét ingatlan állományának kezelője és őrzője így kiemelt szereplője a hírös város gazdasági életének immáron negyed évszázada. A rendezvényen a résztvevők megtekintették az új cégbemutató kisfilmet, majd a cég vezetője átvette a város ajándékát. Minda Imre Lászó, a KIK-FOR Kft. ügyvezető igazgatója röviden bemutatta az elmúlt 25 évet, valamint az éppen folyamatban lévő és a jövőben tervezett projektekről is beszélt.

- Egy vállalat, amelyben dolgozunk, attól jó vagy attól rossz, hogy mi hogyan állunk a munkához, hogy milyen elkötelezettséggel dolgozunk, mit teszünk annak érdekében, hogy kellemes környezetben töltsük itt a mindennapokat. Mi itt a KIK-FOR Kft-nél mindent megteszünk, hogy ez egy jó cég legyen. Ennek köszönhető, hogy ma van mit ünnepelnünk – mondta Minda Imre Lászó, a KIK-FOR Kft. ügyvezetője.

A dolgozók minden évben megszavazzák a cégen belül a kiemelkedő munkatársakat. Az idei kiemelkedő dolgozók a rendezvények vehették át ajándékcsomagjaikat. Idén Bertus Anna, Doró Andrásné Marika, Berta Éva, Klausz Zoltán, Szabó Tibor, Komárominé Irházi Anita és dr. Rakonczay Éva munkáját ismerték el a címmel.

- Az, hogy ez a cég ma a 25. születésnapját ünnepelheti, az hogy Kecskemét jövője szempontjából ez az egyik legmeghatározóbb társaság, az a KIK-FOR dolgozóinak köszönhető – hangsúlyozta beszédében dr. Homoki Tamás alpolgármester.

Az alpolgármester azt is kiemelte, nincs könnyű helyzetben egy olyan cég, amely Kecskemét ingatlanvagyonáért felel, és azzal gazdálkodik. Az ingatlan vagyont úgy kell gazdasági szempontok szerint hasznosítani, hogy közben szem előtt tartsák azt a szociális érzékenységet, amely Kecskemét önkormányzatának működését az összes többi területen is jellemzi. Ma a KIK-FOR 45 társasház közel 1700 bérletét kezeli a cég. Csaknem 1400 darab városi tulajdonban lévő bérlakást és számos üzlethelységet felügyel. Pászti András képviselő, a KIK-FOR Kft. felügyelő bizottságának elnöke is méltatta a cég 25 éven keresztül végzett munkáját.

- Az önkormányzat legfőbb kincsét, lakásvagyonát azóta is jó gazda módjára kezeli – mondta a képviselő.

A születésnapi ünnepség záró akkordjaként pedig nem hiányozhatott a születésnapi torta sem.

 
 
 
PROGRAMOK