2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.03.19. kedd
 

SlowFood CE – Kecskemét is kiállította Minta Programját

 

2019. március 6-7. között Brno adott otthont a soron következő projekt partneri egyeztetőnek és egyben a helyi érdekelteknek rendezett fórumnak, amelyen Kecskemét MJV Önkormányzata és Slow Food Kiskunság, mint projekt partnerek is jelen voltak. Az eseményen önkormányzatunk megismertette a projekt kapcsán kidolgozott Minta Programját. Ennek keretében a projekt további önkormányzatra eső feladatai, a gasztro-kulturális örökségeink bemutatásának, átörökítésének és tudatosításának folyamatai kerültek bemutatásra. Brno, Krakow, Dubrovnik és Velence mellett Kecskemét újra bebizonyította, hogy méltó helyet képvisel a gasztro-kulturális örökség megőrzésében végzett nemzetközi munkában, továbbá annak közösségi tereken való megjelenítésében. A Minta Programunk központi helye a Kecskeméti Piac, ahol helybeli és környékbeli termelők a hét szinte minden napján jelen vannak, ezzel lehetőséget biztosítva minden korosztálynak, hogy naponta kerüljön friss, helyileg termelt zöldség, gyümölcs, illetve helyben előállított tej- és hústermék, tésztafélék, lekvár vagy méz a családi asztalra. A Minta Program bemutatásával a helyi érdekeltek átfogó képet kaphattak a Kecskeméten hagyományosan megrendezésre kerülő helyi termékekről és gasztronómiáról szóló rendezvényekről, továbbá a jövőben megszervezésre kerülő programokról, ezzel is hozzájárulva a projekt transznacionális stratégiájának kialakításához.

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg. A megjelenés tartalmáért kizárólag a Slow Food felel, az EU-t semmilyen felelősség nem terheli az abban foglalt információval kapcsolatban.

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 

 
 
 
PROGRAMOK