2020-04-17 10:40:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Május
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.05.20. hétfő
 

Felavatták az Összetartozás szobrát

 
 
 

Szobrot avattak szombaton a Benkó Zoltán Szabadidőparkban. Az alkotás, amelyet az Alföld Idegenforgalmáért Alapítvány állíttatott, az Összetartozás címet kapta.

A szobrot Gáspár Péter faszobrász készítette, aki az eseményen is részt vett. Alkotása a szabadidőpark sétányán kapott helyet.

- Bízom benne, hogy ez egy induló kezdeményezés - mondta Szemereyné Pataki Klaudia polgármester köszöntőjében. - Épp azért választottuk ezt a helyet a szobornak, mert ezt az utat még sok más hasonló alkotás díszítheti majd a jövőben. Bízom abban, hogy a kecskeméti képzőművészek, civil szervetek, művészeti műhelyek, akik/amelyek fontosnak tartják, az értékek megőrzését, folytatják ezt a példa értékű kezdeményezést. Így ez a sétány évek múlva egy kedves,értékőrző, képzőművészeti sétánnyá alakul – mondta köszöntőjében Szemereyné Pataki Klaudia polgármester.

Az ünnepségen elmondták, az alkotás hűen tükrözi az összetartozást, hiszen a szobor jelképezi az apát, ami a fatörzs, ebbe kapaszkodhat a gyermek, az anya pedig a föld, amely táplálja. A mai naptól kezdve mindenki megcsodálhatja a szobrot aki a Benkó Zoltán Szabadidőparkban jár.

Az esemény a HI! Kecskemét, vagyis a Helyi identitás és kohézió erősítése Kecskeméten című programsorozat keretében belül valósult meg.

 
 
 
PROGRAMOK