2020-07-08 09:56:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2020-07-01 09:23:00 | Bővebben...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Július
 
 

 

 
H K Sz Cs P Sz V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Az összetett kereső segít Önnek abban, hogy szűkítse a keresési feltételeket. Minél több lehetőséget választ, annál nagyobb lesz a találati pontosság.  
 
Miben keressen: E-ügyintézés Városunk Önkormányzat
Tartalmazzák ezen szavak mindegyikét (pl.: "Megyei Város" azokat a találatokat sorolja fel, ahol a Megyei és a Város szavak is megtalálhatók )
Pontosan ezt a kifejezést (pl.: "Megyei Város" csak azokat a találatokat sorolja fel, ahol pontosan a Megyei Város kifejezés szerepel)
 
 
 
Megjelenés dátuma, vagy időszak
megadása esetén az időszak kezdete.
 
 
 
Időszak megadása esetén
az időszak vége.
 
Városunk
Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal elérhetősége
 
6000 Kecskemét, Kossuth tér 1.

Telefon: +36-76/513-513
Telefax: +36-76/513-538
E-mail: kecskemet@kecskemet.hu
varoshaza@kecskemet.hu
cityhall@kecskemet.hu

 
Ügyfélszolgálat
 
Telefonkönyv
 
Helyi hírek
 
Ide írja az üzenet szövegét
címzett neve

cimzett e-mail címe:

feladó neve:

feladó e-mail címe:

 
Nyomtatás
2019.05.28. kedd
 

Gyermeknapot tartottak a Mezei Utcai Közösségi Házban

 
 
 

Gyermeknapi előadást és játéknapot szerveztek a Mezei Utcai Közösségi Házban. Az egész napos eseményre délelőtt óvodásokat, délután pedig iskolás gyermekeket vártak.

Nem sok ideje volt pihenni a lufihajtogató bohócnak és az arcfestőnek ma a Mezei Utcai Közösségi Ház gyermeknapi rendezvényén. Délelőtt a Csongrádi utcai és a Juhász utcai óvodákból érkeztek gyermekek. Ők a Ciróka Bábszínház előadását láthatták először, majd játékok várták őket az udvaron.

Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester és Radics Kálmán, a közösségi házat üzemeltető egyesület elnöke nemcsak harapnivalót, de vadonatúj játékokat is vásárolt ajándékba az óvodáknak. Az alpolgármester stábunknak a helyszínen elmondta, fontos gesztus ez és nagyon fontos feladatot lát el maga a közösségi ház is.

Hangsúlyozta, minden erőfeszítés egy irányba mutat, hogy a hátrányok, amelyek a gyerekeket a lakó- vagy a szociális környezet miatt érik, minél inkább eltűnjenek.

A felzárkóztatás egy olyan terület, ahol senki nem hordozza magánál a bölcsek kövét, senki nem tudja mi az abszolút jó megoldás, de próbálkozni kell, és vannak sikeres lépések. Az alpolgármester abszolút eredményesnek ítéli a közösségi ház működését. Jövőre egy új program is indul, amely során a születéstől kezdve foglalkoznak majd szakemberek a hátrányos helyzetű gyermekekkel és szüleikkel. A folyamatos rendezvényszervezés mellett a közösségi házban korrepetálással is segítik az iskolás gyermekeket, akik közül sokan délután szintén ellátogattak a gyermeknapra.

 
 
 
PROGRAMOK